Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Ρεάλ αγόρασε τον Χοσέλου για να τον πουλήσει!
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Η Ρεάλ αγόρασε τον Χοσέλου για να τον πουλήσει!

Όπως έκανε γνωστό επίσημα η Εσπανιόλ, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Χοσέλου και τον κράτησε δικό της.

27.06.2024 | 18:20

Πέρσι το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προβεί σε μια κίνηση έκπληξη θα λέγαμε μετά την αποχώρηση Μπενζεμά. Απέκτησε έναν επιθετικό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς και μάλιστα δανεικό. Συν τοις άλλοις, τον πήρε από ομάδα που υποβιβάστηκε! Ο λόγος για τον Χοσέλου ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει την τότε ομάδα του στη La Liga. Για την ιστορία πάντως η Εσπανιόλ επανήλθε στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η «βασίλισσα» παρότι έχασε τον αρχηγό της και βασικό της επιθετικό ρίσκαρε με την απόκτηση του Χοσέλου. Στα 33 του χρόνια να παίρνει μεταγραφή σε κοτζάμ Ρεάλ τη στιγμή που λίγο καιρό πριν υποβιβαζόταν στη Segunda Division… Ο Ισπανός διεθνής φορ όχι μόνο δεν ήταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας, αλλά έδωσε πολύτιμες λύσεις σε Ισπανία και Champions League. Ποιος ξεχνά τα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου όταν τα πράγματα έδειχναν δυσοίωνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης;




Μένει στη Ρεάλ ο Χοσέλου για να φύγει!

Όπως ανακοίνωσε η Εσπανιόλ πριν από λίγη ώρα, η Ρεάλ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Χοσέλου κρατώντας τον στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Ισπανός έμπειρος επιθετικός σε 50 εμφανίσεις πέτυχε 17 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ. Του χρόνου πάντως δεν θα παίξει με τη λευκή φανέλα, μιας και αναμένεται να πωληθεί στην Αλ Γκαράφα! Εύλογη επιλογή, ειδικά με τις ελεύσεις των Κιλιάν Μπαπέ και Έντρικ. Η Ρεάλ λοιπόν, με το 1,5 εκατομμύριο που αγόρασε τον Χοσέλου, με το ίδιο ποσό θα τον πουλήσει στην ομάδα του Κατάρ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version