Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβγαλε πρωταθλήτρια Ευρώπης η OPTA, αυτή η εθνική ομάδα σηκώνει το Euro στο Βερολίνο
EURO 2024

Έβγαλε πρωταθλήτρια Ευρώπης η OPTA, αυτή η εθνική ομάδα σηκώνει το Euro στο Βερολίνο

Οι υπερυπολογιστές της OPTA έκαναν τα μαθηματικά τους και έβγαλαν τον μεγάλο νικητή του Euro 2024.

27.06.2024 | 20:18

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Euro 2024 και πριν ξεκινήσουν (29/6) τα παιχνίδια στη φάση των «16» η OPTA έκανε έναν υπολογισμό πιθανοτήτων για τη συνέχεια του τουρνουά. Το μεγάλο φαβορί, αν και δέχεται έντονη κριτική από τους δικούς της φιλάθλους, είναι η Αγγλία με 20%. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι, αλλά βρίσκεται στην… εύκολη πλευρά της κλήρωσης, οπότε έχει περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει στον τελικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

 


Αξίζει να ακούσεις το νέο επεισόδιο του «Κάνε μας τη σούμα» με όλα όσα έγιναν στους ομίλους του Euro!

Η έκπληξη θα λέγαμε είναι στη συνέχεια, όπου δεν ακολουθεί η Γαλλία, αλλά η Ισπανία με 17% η οποία έχει κάνει εξαιρετική διοργάνωση με 3Χ3 χωρίς να δεχτεί γκολ (σ.σ. η μόνη ομάδα που κατάφερε όλα αυτά). Τρίτη είναι η οικοδέσποινα Γερμανία η οποία θα ήταν η αντίπαλος της Ισπανίας στα προημιτελικά, αν φυσικά περάσουν αμφότερες.

Αρκετά κάτω είναι η Γαλλία, τέταρτη συγκεκριμένα με 13%, με την πεντάδα να συμπληρώνει η Πορτογαλία στο 6%. Μια ποσοστιαία μονάδα λιγότερη από τους Ίβηρες να αναφέρουμε πως έχουν οι Ολλανδοί. Θυμίζουμε ότι τα νοκ άουτ ξεκινούν το Σάββατο 29/6 και ο τελικός στο «Ολιμπιαστάντιον» του Βερολίνου είναι προγραμματισμένος για τις 14 Ιουλίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version