Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μοίρασε δάκρυα η Μπαρτσελόνα – Τέλος για πάντα το «Καμπ Νου» όπως το ξέραμε (vid)
Μπαρτσελόνα

Μοίρασε δάκρυα η Μπαρτσελόνα – Τέλος για πάντα το «Καμπ Νου» όπως το ξέραμε (vid)

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο ανάρτησε η Μπαρτσελόνα σχετικά με τις εργασίες ανακαίνισης στο ιστορικό «Καμπ Νου».

27.06.2024 | 19:52

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 1957 το ιστορικό «Καμπ Νου» είχε ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του. Τι εποχές, τι σκηνικά έχουν ζήσει οι φίλοι της Μπαρτσελόνα. Πόσα τρόπαια, πόσες νίκες, ήττες, χαρές και λύπες. Πόσοι θρύλοι πάτησαν το πόδι τους στο τιμημένο εκείνο χορτάρι για να παίξουν μπάλα…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το «Καμπ Νου» όπως το γνωρίζαμε ανήκει όμως στο παρελθόν. Η ανακαίνιση που υφίσταται από πέρσι δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Με την Μπαρτσελόνα σήμερα να αναρτά ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το πριν και το μετά. Και εμάς, κάτι μας έπιασε… Μεγαλώσαμε με Μπαρτσελόνα, με Ρεάλ, με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και τους λαμπρούς τους ποδοσφαιριστές.

Τo Spotify μπαίνει για τα καλά στην Μπαρτσελόνα και δεν θα κοσμεί μόνο τη φανέλα της, αλλά και το γήπεδό της. Με το «Spotify Camp Nou» να είναι η νέα ονομασία της έδρας των «μπλαουγκράνα». Αναμένουμε λοιπόν τα νέα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου ναού του ποδοσφαίρου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version