Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο 16χρονος Γιαμάλ πέρα από την μπάλα, διέπρεψε και στις… σχολικές του εξετάσεις! (pic)
Φώτο Ημέρας

Ο 16χρονος Γιαμάλ πέρα από την μπάλα, διέπρεψε και στις… σχολικές του εξετάσεις! (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να παίζει στο Euro 2024 με την ανδρική ομάδα της Ισπανίας, αλλά δεν αποποιήθηκε τα σχολικά του καθήκοντα.

27.06.2024 | 20:44

Στα 16 του χρόνια ο Λαμίν Γιαμάλ δεν αγωνίζεται στην Εθνική Εφήβων της Ισπανίας. Ούτε στην Ελπίδων, ούτε στη Νέων, την U-19, U-21 δηλαδή και πάει λέγοντας. Αλλά στην ανδρών παρότι ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί. Εσείς στα 16 σας τι κάνατε; Ο υπογράφων πάντως είχε ρίξει τρελό διάβασμα μπας και βελτιωθεί ο βαθμός στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης… Μέχρι 16 και πολύ μου ήταν!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γιαμάλ από την πλευρά του έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά με την Μπαρτσελόνα, ήρθε η κλήση του Ντε Λα Φουέντε για τη «Φούρια Ρόχα». Το διακύβευμα τεράστιο, ο ρόλος του νεαρού εξτρέμ βασικός και το όνειρο ήρθε από νωρίς.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιαμάλ αρνείται το Νο.10 στην Μπαρτσελόνα!

Ωστόσο, ο Λαμίν Γιαμάλ δεν έπαψε να είναι μαθητής φυσικά. Ακόμα και στη Γερμανία, χρειάστηκε να δώσει μαθήματα εξ αποστάσεως ώστε να περάσει την τάξη κυρίως και τα κατάφερε! Θερμά συγχαρητήρια θα του πούμε, διότι σε τέτοια ηλικία ποιος θα κοίταζε τα μαθήματα και όχι πώς να παίξει καλύτερα πλάι σε παίκτες όπως ο Μοράτα και κόντρα σε τεράστιους ποδοσφαιριστές όπως π.χ. ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γιαμάλ στον ελεύθερο χρόνο του από παιχνίδια και προπονήσεις με την εθνική, δεν έπινε καφέ, δεν έπαιζε playstation, αλλά διάβαζε!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version