Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόι Κιν: «Είχαν την ευκαιρία να πάω στην Ρεάλ αλλά δεν ήθελα»!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρόι Κιν: «Είχαν την ευκαιρία να πάω στην Ρεάλ αλλά δεν ήθελα»!

Ο Ρόι Κιν αποκάλυψε πως θα μπορούσε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

27.06.2024 | 23:41

Ο Ρόι Κιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως είχε την ευκαιρία να κάνει μία τεράστια κίνηση προς το τέλος της καριέρας του αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει καθώς δε θα μπορούσε να έχει την επιρροή που ήθελε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η 12ετής θητεία του Κιν στο Ολντ Τράφορντ τελείωσε απότομα μετά από τη διαμάχη του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μετά την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ, ο Κιν πέρασε έξι μήνες στη Σέλτικ, όπου πραγματοποίησε μόλις 13 συμμετοχές λόγω τραυματισμών πριν αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρόι Κιν θα μπορούσε να είχε πάει στη Ρεάλ

Σε μια συζήτηση στο podcast «Stick to Football», το οποίο συνδιοργανώνει με τους Γκάρι Νέβιλ, Ίαν Ράιτ και Τζέιμι Κάραγκερ, ο Ρόι Κιν περιέγραψε τη μετακίνησή του στη Σέλτικ ως μια συναισθηματική απόφαση. Ο γεννημένος στο Κορκ αποκάλυψε επίσης ότι απέρριψε την ευκαιρία να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όταν έφυγα από τη Γιουνάιτεντ, πήγα στη Σέλτικ, αλλά θα μπορούσα να είχα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ενάμιση χρόνο», μοιράστηκε ο Κιν. «Ήταν λίγο συναισθηματικό, το οποίο είναι μια χαρά. Δε με πειράζει να παίρνω τέτοιου είδους αποφάσεις. Αλλά ήμουν 34 ετών και σκέφτηκα “αν πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχω την επιρροή που θέλω;”».

Διαβάστε επίσης: Εθεάθη με φανέλα Άρσεναλ ο Ρόι Κιν! (pics)

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόι Κιν έπαιξε δίπλα σε πολλά αστέρια, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Έρικ Καντονά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια, αν είχε πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα είχε προσθέσει στη… συλλογή του και άλλα μεγάλα ονόματα και θρυλικές μορφές του αθλήματος, όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ραούλ, ο Ρονάλντο και ο Ρομπέρτο Κάρλος.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version