Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Πάει να πάρει το «αστεράκι» της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Τσέλσι

Τσέλσι: Πάει να πάρει το «αστεράκι» της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Τσέλσι έχει ψηλά στη λίστα της τον νεαρό επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

27.06.2024 | 23:24

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fichajes», η Τσέλσι δείχνει σημαντικό ενδιαφέρον για τον Σαμού Ομοροντιόν. Ο αγγλικός σύλλογος προσπάθησε πρόσφατα να αποκτήσει τον Ισπανό διεθνή με την εθνική ομάδα Νέων με προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απέτυχε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωριστεί τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σαμού Ομοροντιόν έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νεαρά επιθετικά ταλέντα στην La Liga, μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Αλαβές τη σεζόν 2023-24. Ο παίκτης εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι από τη Γρανάδα  Με την άφιξή του, η Ατλέτικο τον έστειλε αμέσως δανεικό στην Αλαβές, όπου συνέχισε να αναπτύσσει τις ικανότητές του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Αλαβές, ο 20χρονος κατάφερε να σκοράρει εννέα γκολ και να δώσει μία ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλο που ο αριθμός των γκολ του μπορεί να μην είναι μεγάλος, η συνολική του απόδοση ήταν αρκετά εντυπωσιακή ώστε να προσελκύσει την προσοχή αρκετών μεγάλων συλλόγων σε όλη την Ευρώπη.

Η Τσέλσι ετοιμάζει νέα προσφορά

Συγκεκριμένα, κορυφαίοι σύλλογοι της Premier League έχουν προσέξει τις εμφανίσεις του Ομοροντιόν. Πρόσφατα δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με ομάδες όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ. Παρά τις συνδέσεις αυτές, η Τσέλσι φαίνεται να είναι ο πιο σοβαρός υποψήφιος για την υπογραφή του.

Η Τσέλσι θέλει να ενισχύσει τις επιθετικές του επιλογές, ειδικά μετά τις ασταθείς εμφανίσεις του Νίκολας Τζάκσον. Ενώ ο Μαρκ Γκιού είναι ήδη στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης της Τσέλσι, ο σύλλογος επιθυμεί να προσθέσει έναν ακόμη σέντερ φορ. Παρά την απόρριψη της αρχικής της προσφοράς, η Τσέλσι φέρεται να ετοιμάζει βελτιωμένη προσφορά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ομοροντιόν.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει το κεφάλαιο Λουκάκου στην Τσέλσι – Το ποσό που ζητούν οι Λονδρέζοι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει σταθερή στην εκτίμησή της, απαιτώντας περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό Ισπανό διεθνή. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί σε αυτή την τιμή για έναν σχετικά αναπόδεικτο αλλά πολλά υποσχόμενο επιθετικό.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version