Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία EURO2024: Το μαγικό μπόνους που δίνει η Ομοσπονδία στους παίκτες αν πάρουν το τρόπαιο
EURO 2024

Αγγλία EURO2024: Το μαγικό μπόνους που δίνει η Ομοσπονδία στους παίκτες αν πάρουν το τρόπαιο

Οι Άγγλοι θέλουν να αλλάξουν το κλίμα και να φθάσουν στη κορυφή του EURO2024. Το τρόπαιο θα φέρει φήμη και μπόλικο χρήμα!

28.06.2024 | 13:21

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το ταξίδι της Αγγλίας στα τελικά του EURO2024 όμως οι Βρετανοί δεν μπορούν παρά να πιστεύουν στην ομάδα τους. Τα «Τρία Λιοντάρια» παρουσιάστηκαν κατώτερα των περιστάσεων στη φάση των ομίλων. Έδειξαν κακό πρόσωπο συνολικά στα τρία παιχνίδια που έδωσαν όμως στο τέλος πήραν αυτό που επιζητούσαν. Την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μπροστά τους τώρα ανοίγεται μια νέα πρόκληση με παιχνίδια do or die αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στη Σλοβακία στους «16». Η ομάδα του Σάουθγκειτ θέλει να πετάξει από πάνω της το κακό πρόσωπο στους ομίλους και να προχωρήσει επιτυχώς μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ο στόχος της Αγγλίας στο φετινό EURO είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Να έρθει το τρόπαιο… σπίτι!

Διάβασε επίσης: «Κάποιος πρέπει να τιμωρήσει τον Γιαμάλ γι’ αυτά που κάνει στα 16 του»

 


Το πριμ που προσφέρει η Αγγλική Ομοσπονδία στους παίκτες του Σάουθγκειτ

Η κατάκτηση του EURO2024 θα είναι μια ηχηρή απάντηση των Άγγλων προς πάσα κατεύθυνση! Θα είναι επίσης και για τους παίκτες προσωπικά μια μεγάλη επιτυχία. Για το παλμαρέ τους αλλά και την τσέπη τους. Η βρετανική Sun αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει τάξει στους παίκτες της χώρας ένα τεράστιο πριμ αν αυτοί καταφέρουν να πετύχουν την αποστολή τους.

Θα μοιραστούν ένα ποσό που αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Το μεγαλύτερο πριμ που έχει δοθεί ποτέ από Ομοσπονδία χώρας. Ο Μπέλιγχαμ και η παρέα του θέλουν προφανώς να καρπωθούν αυτά τα χρήματα. Έτσι κι αλλιώς θέλουν το τρόπαιο. Τώρα, ένας λόγος παραπάνω!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version