Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποθεώστε τον – Το στατιστικό του Μέσι που… κάνει πλάκα σε EURO και Copa America!
Copa America 2024

Αποθεώστε τον – Το στατιστικό του Μέσι που… κάνει πλάκα σε EURO και Copa America!

Ο Λίο Μέσι συνεχίζει να κάνει πλάκα στις αντίπαλες άμυνες!

28.06.2024 | 18:52

Οι τελευταίες μέρες είναι… πλούσιες σε ποδοσφαιρικό θέαμα, καθώς όλος ο πλανήτης ασχολείται τόσο με το EURO 2024 όσο και με το Copa America!

Όλοι οι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μας χαρίζουν μαγικές στιγμές, ωστόσο ειδικότερα στο Copa America ξεχωρίζει το όνομα του Λίο Μέσι! Και πως να μην ξεχωρίζει;

Σίγουρα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι o απόλυτος ηγέτης της εθνικής του ομάδας και κάνει σπουδαία πράγματα, έχοντας θέσει ως στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Μπορεί στα δύο πρώτα ματς του ομίλου να μην έχει σκοράρει, όμως η αλήθεια είναι πως είναι μόνιμος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Μάλιστα, έχει πετύχει ένα στατιστικό που όμοιο του δεν έχουμε δει από κανέναν παίκτη στο Copa America και στο EURO 2024, μέχρι στιγμής τουλάχιστον…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, ο Λίο Μέσι είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στην φάση των ομίλων του Copa America και του EURO, καθώς έχει φτάσει έξι φορές μια ανάσα από το να σκοράρει!

Και όλα αυτά ενώ είναι στα 37 του χρόνια! Ο μύθος του ποδοσφαίρου συνεχίζει να κάνει πλάκα στις μεγάλες διοργανώσεις και απαντάει στους haters!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version