Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της Γαλλίας όλων των εποχών (pic)
Φώτο Ημέρας

Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της Γαλλίας όλων των εποχών (pic)

Αυτή η Γαλλία δεν θα είχε κανέναν μα κανέναν απολύτως αντίπαλο!

28.06.2024 | 14:03

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την παρουσία της Εθνικής Γαλλίας στα τελικά του EURO2024. Οι περισσότεροι περίμεναν να δουν τους «τρικολόρ» να παρουσιάζουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό δείχνουν μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Μια ομάδα που δυσκολεύεται πολύ στο να πετύχει γκολ και να καθαρίσει παιχνίδια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει στα χέρια του ένα πανίσχυρο ρόστερ γεμάτο με σπουδαίους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Κι όμως οι Γάλλοι δυσκολεύονται να βγάλουν στο χορτάρι όλη τους την ποιότητα. Ελπίδα των οπαδών τους είναι αυτό να συμβεί τώρα, στη νοκ άουτ φάση. Τώρα που κάθε παιχνίδι είναι ένας «τελικός» και δεν χωράνε στιγμές χαλάρωσης και απροσεξίας.

Διάβασε επίσης: «Κάποιος πρέπει να τιμωρήσει τον Γιαμάλ γι’ αυτά που κάνει στα 16 του»

Η καλύτερη Γαλλία όλων των εποχών

Οι Γάλλοι ξέρουν πως έχουν την ομάδα που αν φορτσάρει μπορεί να φθάσει στην κορυφή και στο τρόπαιο. Έχουν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών, μια συνέχεια που ξεκινά εδώ και δεκαετίες με παίκτες – προσωπικότητες σε όλες τις γραμμές. Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει μια ιδανική ενδεκάδα. Την τέλεια ενδεκάδα των Γάλλων με τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Αναζητώντας στο X/Twitter βρήκαμε μια φωτογραφία που χωράει όλους τους καλύτερους. Μια ενδεκάδα της Γαλλίας που δεν θα είχε κανέναν μα κανέναν αντίπαλο.

Μπαρτέζ, Βαράν, Ντεσαγί, Λιζαραζού, Τουράμ, Ντεσάν, Ζιντάν, Πλατινί, Μπαπέ, Ανρί, Γκριεζμάν

Και λείπουν πολλοί ακόμη που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν θέση!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version