Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κάποιος πρέπει να τιμωρήσει τον Γιαμάλ γι’ αυτά που κάνει στα 16 του»
EURO 2024

«Κάποιος πρέπει να τιμωρήσει τον Γιαμάλ γι’ αυτά που κάνει στα 16 του»

Ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ είναι το πρόσωπο του φετινού EURO!

28.06.2024 | 12:24

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει κλέψει την παράσταση μέσα στο 2024. Μέσα σε μια χρονιά μόλις στα 16 του χρόνια ο νεαρός επιθετικός όχι μόνο ξεπετάχτηκε αλλά καθιερώθηκε τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Εθνική Ισπανίας. Το 2024 είναι μαγικό για εκείνον. Αγωνίστηκε με τους Καταλανούς σε επίπεδο La Liga, στο Champions League και τώρα βγάζει… μάτια στο EURO.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλα τα φλας είναι στραμμένα πάνω του! Οι «Φούριας Ρόχας» έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται πως μαζί του μπορούν να φθάσουν σε νέες κορυφές. Το ίδιο και οι συμπαίκτες του. Όπως για παράδειγμα ο Φεράν Τόρες. Ο ταλαντούχος μέσος πραγματοποίησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λαμίν Γιαμάλ με άκρως χιουμοριστικό τρόπο!

 


Η αναφορά του Φεράν Τόρες στον Γιαμάλ και στην ως τώρα πορεία της Ισπανίας στο EURO2024

«Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να τιμωρηθεί για αυτά που κάνει στα 16 του χρόνια. Θα τον καταγγείλω στην αστυνομία μετά της 14 Ιουλίου», ανέφερε αστειευόμενος, λόγω του κανονισμού που απαγορεύει σε έναν ανήλικο να εργάζεται μετά τις 11 το βράδυ. «Εκτός γηπέδου είμαστε όλοι μαζί όλη την ημέρα: δεν υπάρχουν ομάδες. Κανονικά δεν παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, αλλά στο Euro το κάνω γιατί είναι αντίπαλοι που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε»

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της Ισπανίας, που τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, ανέφερε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη φάση των ομίλων κι αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Την προηγούμενη φορά, στον ημιτελικό, παίξαμε καλύτερα και παρόλα αυτά πήγαμε σπίτι μας. Έχουμε μια πληγή μέσα μας. Μπορεί να παίξεις καλά ή άσχημα, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσεις. Έχουμε πίστη. Εκτός έδρας, υπάρχει πάντα λιγότερη πίστη, αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια, η πίστη αυξάνεται.Πρέπει να αγνοήσουμε όσα λέγονται. Δεν είναι ωραίο όταν ο Τύπος στη χώρα σου δεν πιστεύει σε σένα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version