Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου: Υπέγραψε με τον σύλλογο ο Πρωταθλητής Γερμανίας!
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Υπέγραψε με τον σύλλογο ο Πρωταθλητής Γερμανίας!

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του Τζόσιπ Στάνισιτς μέχρι το 2029.

28.06.2024 | 00:06

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Τζόσιπ Στάνισιτς έως το 2029. Ο 24χρονος βρίσκεται στην Μπάγερν από τα 17 του, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Έτσι, βοήθησε την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να γράψει ιστορία και να κατακτήσει αήττητη το double.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είμαστε ευτυχείς που ο Τζόσιπ υπέγραψε μακροχρόνια επέκταση του συμβολαίου του» δήλωσε ο Μαξ Έμπερλ. «Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο και έπαιξε ήδη για την Μπάγερν ως νεαρός – ξέρω από τη δική μου εποχή τι σου δίνει αυτό. Ο Στάνι ξέρει τι μετράει στην Μπάγερν. Έχει καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Λεβερκούζεν και στην εθνική ομάδα της Κροατίας και ανυπομονούμε για τα επόμενα χρόνια μαζί του» προσέθεσε.

Η Μπάγερν ανανέωσε τον Στάνισιτς

«Ο Τζόσιπ είναι άλλο ένα παράδειγμα της ανάπτυξης της νεολαίας στις ακαδημίες της Μπάγερν», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστοφ Φράιντ. «Η χρονιά στη Λεβερκούζεν ήταν σημαντική γιατί μπόρεσε να παίξει τακτικά. Ο Στάνι έπρεπε πάντα να διεκδικεί τον εαυτό του και είναι αποφασιστικός στον τρόπο που ακολουθεί την πορεία του. Είναι κάποιος που παίρνει την ανταμοιβή του για τις προσπάθειές του. Χρειάζεσαι τέτοιους χαρακτήρες σε μια ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα για το πώς να διεκδικείς τον εαυτό σου στην Μπάγερν».

Διαβάστε επίσης: Λεβερκούζεν: Αγγλική ομάδα θέλει να «κλέψει» την ταλεντάρα της!

Από την πλευρά του, ο Στάνισιτς δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα μου, την Μπάγερν. Είμαι οπαδός αυτού του συλλόγου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων στη Λεβερκούζεν γιατί έμαθα πολλά εκεί – τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μπορούσα να παίξω πολλά παιχνίδια, να δείξω τι μπορώ να κάνω και να μπω σε ρυθμό. Η αυτοπεποίθησή μου μεγάλωσε και νομίζω ότι επιστρέφω καλύτερος παίκτης. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι: να δώσω τα πάντα για την Μπάγερν και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Είναι ωραίο να επιστρέφω στην πατρίδα μου».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version