Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Το μυθικό ποσό που ζητάει από την Αλ Χιλάλ για τον Ραφίνια
Saudi Pro League

Μπαρτσελόνα: Το μυθικό ποσό που ζητάει από την Αλ Χιλάλ για τον Ραφίνια

H Μπαρτσελόνα βρήκε τον ιδανικό πελάτη για να πλασάρει τον Ραφίνια.

28.06.2024 | 11:48

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τον ιδανικό πελάτη που θα της δώσει μια τεράστια ανάσα στα οικονομικά. Καιρό τώρα ο Ραφίνια βρίσκεται συνεχώς κοντά στην έξοδό του από τους «μπλαουγκράνα». Τα διεθνή ρεπορτάζ θέλουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι σταθερά στα ραντάρ ομάδων της Premier League και της Saudi Pro League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τις τελευταίες ημέρες, το ενδιαφέρον της πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ, γίνεται όλο και πιο έντονο. Οι Σαουδάραβες θέλουν να αποκτήσουν ένα εξτρέμ παγκόσμιας κλάσης. Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από το… πάνω ράφι που θα προστεθεί στην ομαδάρα που έχει χτίσει μεθοδικά ο πολύπειρος Χόρχε Ζεσούς.

Διάβασε επίσης: «Φουλάρει» για τη μεταγραφή… αεροδρομίου η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ζητά 90 εκατομμύρια ευρώ από την Αλ Χιλάλ

O Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον Ραφίνια και η Αλ Χιλάλ δεν πρόκειται να του χαλάσει το χατίρι. Θα πληρώσει όσο χρειάζεται για να πάρει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου εξτρέμ από την Μπαρτσελόνα. Πάνω σε αυτή την επιθυμία θέλουν να πατήσουν οι Καταλανοί και να θησαυρίσουν από τον ποδοσφαιριστή τους. Η Mundo Deportivo αναφέρει πως η διοίκηση Λαπόρτα λέει ναι στην πώληση του Ραφίνια αρκεί στα ταμεία του συλλόγου να μπει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει! Η Αλ Χιλάλ θέλει! Ο Ραφίνια όμως; Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Βαρκελώνη. Να παλέψει για τη θέση του βασικού και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή των «μπλαουγκράνα», Χάνσι Φλικ.

Η Αλ Χιλάλ θα προσπαθήσει με τα χρήματά της να του αλλάξει γνώμη! Οι Σαουδάραβες παράλληλα με τα 90 εκατομμύρια ευρώ που θα προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα θα προτείνουν στον παίκτη ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Με την ελπίδα ο Ραφίνια να πει το ναι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version