Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρίχνουν… ρουκέτα οι Ιταλοί: «Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ντου για Καλαφιόρι»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρίχνουν… ρουκέτα οι Ιταλοί: «Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ντου για Καλαφιόρι»

Η Γιουβέντους είχε το προβάδισμα για τον Ρικάρντο Καλαφιόρι. Και λέμε είχε γιατί στην υπόθεση... εισβάλει η Ρεάλ Μαδρίτης.

28.06.2024 | 10:44

Όχι που θα τον άφηνε! Η Ρεάλ Μαδρίτης συνηθίζει να «χτυπά» ό,τι κινείται στην αγορά. Η αποχώρηση του Νάτσο δημιουργεί ένα κενό στην αμυντική γραμμή της «Βασίλισσας». Ένα κενό που οι Μαδριλένοι θα φροντίσουν να το καλύψουν μέσα στο καλοκαίρι αποκτώντας έναν νέο ταλαντούχο αμυντικό που θα φέρει φρέσκο αέρα στα μετόπισθεν. Τις τελευταίες ημέρες όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει στρέψει το βλέμμα της στον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ιταλίας και της Μπολόνια, Ρικάρντο Καλαφιόρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 22χρονος έχει κλέψει την παράσταση! Αποτελεί σημείο αναφοράς στο ρόστερ της «Σκουάντρα Ατζούρα». Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής που συντονίζει και οδηγεί τους Ιταλούς στη διοργάνωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το ιταλικό gazzetta.it μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του από την Μπολόνια.

Διάβασε επίσης: Ο «Κέρβερος» της Γεωργίας στα ραντάρ της ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης

 


Η Γιουβέντους τον πρώτο λόγο για Καλαφιόρι – Στη… γωνία η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι μετοχές του νεαρού Ιταλού έχουν εκτοξευθεί μαζί και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτησή του. Η Γιουβέντους παρουσιάζεται εδώ και μέρες ως το μεγάλο φαβορί για να κάνει δικό της τον αστέρα της Μπολόνια. Στο κυνήγι του Καλαφιόρι όμως βαδίζουν και ομάδες της Premier League αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μαδρίτη ξέρουν πως για να μπουν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του παίκτη θα πρέπει να υπολογίζουν ποσά μεγαλύτερα των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίστοιχα νούμερα δηλαδή και με την περίπτωση του Λένι Γιόρο της Λιλ. Η Μπολόνια έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Είναι αυτή που θα καθορίσει την τελική τιμή για τον Καλαφιόρι. Η εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως βάζει νέα συνθήκη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version