Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βραζιλιάνος μύθος καλεί τον Νεϊμάρ – «Έλα στο Λονδίνο! Οι οπαδοί μας θα τρελαθούν»
Άρσεναλ

Βραζιλιάνος μύθος καλεί τον Νεϊμάρ – «Έλα στο Λονδίνο! Οι οπαδοί μας θα τρελαθούν»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ήθελε να δει τον συμπατριώτη του στην Premier League!

28.06.2024 | 16:31

Ο Νεϊμάρ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και οι οπαδοί της Αλ-Χιλάλ τον περιμένουν πως και πως… όμως ο ίδιος πλέον εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης..

Σίγουρα, ο Βραζιλιάνος σταρ παραμένει ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο, όμως τα τελευταία χρόνια η αξία του έχει πάρει την κατιούσα!

Το δεδομένο είναι πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, στην Premier League και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ήθελε να τον δει σαν τρελός να φοράει την φανέλα της αγαπημένης του Άρσεναλ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Θα ήθελα πολύ να δω τον Νεϊμάρ στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ, θα ήταν ενδιαφέρον αυτό είναι σίγουρο. Θα έφερνε πολλή χαρά στους οπαδούς και θα έκανε τον ανταγωνισμό ακόμα πιο ξεχωριστό. Όταν κοιτάζετε την Πρέμιερ Λιγκ, θέλουμε να δούμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα ήταν υπέροχο να τον έχουμε κοντά μας. Ας δούμε. Δεν είναι αδύνατο να έρθειστην Άρσεναλ, γιατί όχι», είπε στην Bet365!

Μιλώντας το 2017, ο Βραζιλιάνος σταρ είχε πει : «Η Premier League είναι ένα πρωτάθλημα που με εκπλήσσει»

«Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού και οι ομάδες. Και ποιος ξέρει; Κάποια μέρα, θα ήθελα να παίξω [σε] αυτό, ναι. Θαυμάζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι, την Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ – αυτές είναι οι ομάδες που μάχονται πάντα εκεί»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version