Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Μίλαν πήρε τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μίλαν

Επίσημο: Η Μίλαν πήρε τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Μίλαν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του νεαρού αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

29.06.2024 | 11:18

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν ανακοίνωσαν επίσημα ότι η ιταλική ομάδα αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε για τον Άλεξ Χιμένες και έτσι ο 19χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Ροσονέρι».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χιμένες πέρασε τη σεζόν ως δανεικός στη Μίλαν από τη Ρεάλ. Αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα Κ19 της Μίλαν, οι εμφανίσεις του γρήγορα συγκέντρωσαν την προσοχή των προπονητών της πρώτης ομάδας. Έτσι, ανέβηκε στην ανδρική ομάδα και είχε πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η απόφαση για την παραμονή του Χιμένες αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν που θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το 2028, με πιθανή επέκταση μέχρι το 2029. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει ρήτρα επαναγοράς στη συμφωνία, που της επιτρέπει να επαναγοράσει τον Χιμένεθ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ στο μέλλον, αν το επιθυμεί.

Η Μίλαν απέκτησε επίσημα τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της προς τον Άλεξ Χιμένες και εύχεται στον ίδιο και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο», αναφέρει η ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Χιμένες, ο οποίος γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 8 Μαΐου 2005 και εκπαιδεύτηκε στην ακαδημία νέων των “Λος Μπλάνκος”, έφτασε την περασμένη σεζόν στη Μίλαν, όπου πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με την ομάδα Primavera και συνέβαλε στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας Κ19 μέχρι τον τελικό του Youth League» έγραψε η Μίλαν στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης: Ταγμένος στην Μίλαν ο Λεάο – Το εκκωφαντικό «όχι» σε απίθανη πρόταση

Γενικά στην καριέρα του ο Άλεξ Χιμένες έχει αγωνιστεί σε 37 ματς. Σε αυτά έχει καταφέρει να μοιράσει 4 ασίστ, ενώ έχει αποβληθεί και μία φορά. Τέλος, υπογραμμίζεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version