Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί θέλει να… σοκάρει την Ευρώπη: Τόσα δίνει για τον Γιαμάλ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί θέλει να… σοκάρει την Ευρώπη: Τόσα δίνει για τον Γιαμάλ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ για την απόκτηση του Λαμίν Γιαμάλ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo».

29.06.2024 | 15:45

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια ναι μεν έκανε μερικές σημαντικές μεταγραφές. Αλλά χωρίς να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν τα έσκασε… χοντρά για τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, δίνοντας 222 εκατομμύρια ευρώ και κοντά στα 180 στη Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο καιρός πέρασε και το ρεκόρ του Βραζιλιάνου εξτέμ όχι μόνο δέσποζε αλλά έδειχνε δύσκολο να μπορεί να σπάσει. Μέχρι που ήρθε η «Mundo Deportivo» και έκανε γνωστό ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν εντυπωσιαστεί από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Λαμίν Γιαμάλ και γενικά για όλα αυτά που κάνει με την εθνική Ισπανίας στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro 2024 και ετοιμάζονται να τον κάνουν δικό τους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Βινίσιους με δηλώσεις του τα έβαλε με τους διαιτητές και την… Αργεντινή!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αστειεύεται. Και όχι μόνο αυτό. Θέλει να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του ο Κιλιάν Μπαπέ με μία κίνηση που θα είναι… μήνυμα προς όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο προς τη Γαλλία. Γι’ αυτό και οι Παριζιάνοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν 250 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του 16χρονου εξτρέμ.

Ένα ποσό που όπως είναι λογικό και επόμενο… σοκάρει. Μιας και ο νεαρός αστέρας της ισπανικής ομάδας μετράει σκάρτη… μία σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο. Παρόλα αυτά οι Γάλλοι δείχνουν αποφασισμένοι για εκείνον!

Παρί Σεν Ζερμέν: Μία κίνηση κόντρα σε αυτά που μας είχε συνηθίσει!

Όπως γράψαμε και πιο πάνω η Παρί Σεν Ζερμέν είχε πάψει να πετάει από εδώ και από εκεί τα λεφτά της για εντυπωσιακές μεταγραφές. Ο σχεδιασμός της με τον Λουίς Κάμπος ήταν πιο σοβαρός και έδειχνε να υπάρχει ένα πλάνο στο προσκήνιο.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας αν και εφόσον κυνηγήσουν τόσο πολύ και τόσο έντονα τον Λαμίν Γιαμάλ ναι μεν θα πάρουν έναν παίκτη που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Όμως, όχι έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή μπορεί να κοστίζει τόσα πολλά χρήματα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version