Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Βραζιλία έκανε «περίπατο» κόντρα στην Παραγουάη με… διπλό Βινίσιους! (vids)
Copa America 2024

Η Βραζιλία έκανε «περίπατο» κόντρα στην Παραγουάη με… διπλό Βινίσιους! (vids)

Η Βραζιλία πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στην Παραγουάη (1-4), με τον Βινίσιους να πετυχαίνει δύο από τα τέσσερα γκολ.

29.06.2024 | 10:24

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε καθώς η Βραζιλία πήρε μία εμφατική νίκη με 1-4 απέναντι στην Παραγουάη. Μάλιστα, η τελευταία αποκλείστηκε από το Copa America 2024 μετά την ήττα, καθώς μετά από δύο αγωνιστικές έχει μείνει στους 0 βαθμούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε δύο φορές για τη Βραζιλία, η οποία είχε προηγουμένως αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 με την Κόστα Ρίκα τη Δευτέρα. Ο Σαβίνιο και ο Λούκας Πακέτα βρήκαν επίσης δίχτυα στην αναμέτρηση. Με τη νίκη αυτή η Βραζιλία έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κολομβία.




Η Βραζιλία είχε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο μισάωρο, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Κούμπας. Ωστόσο, ο Πακέτα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, η Βραζιλία πήρε το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Βινίσιους σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα.




Η Βραζιλία πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στην Παραγουάη

Ο Σαβίνιο διπλασίασε το προβάδισμα στο 43ο λεπτό, και λίγο πριν το ημίχρονο, ο Βινίσιους σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενος το λάθος του Αλντερέτε.




Η Παραγουάη απάντησε τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με το υπέροχο βολέ του Αλντερέτε από τα 25 μέτρα, μειώνοντας το σκορ. Συνέχισε να πιέζει τη Βραζιλία, με τον Ενσίσο να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον Άλισον. Τελικά, στο 65′ η Βραζιλία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, ο Πακέτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.




Διαβάστε επίσης: Το alter ego του Βινίσιους όταν φορά τη φανέλα της Βραζιλίας!




Εννέα λεπτά πριν το τέλος ο Κούμπας αποβλήθηκε για χτύπημα στον Ντάγκλας Λουίζ και άφησε την Παραγουάη με δέκα παίκτες. Μέχρι τη λήξη του ματς, δεν άλλαξε το σκορ ή το αποτέλεσμα και έτσι η Βραζιλία πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.
















Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version