Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπουφόν μίλησε: «Αυτοί οι δύο παίκτες του EURO… με έχουν τρελάνει»
EURO 2024

Ο Μπουφόν μίλησε: «Αυτοί οι δύο παίκτες του EURO… με έχουν τρελάνει»

Ο Μπουφόν μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν... ενθουσιάσει μέχρι στιγμής στο EURO 2024!

29.06.2024 | 18:45

Το EURO 2024 όπως κάθε μεγάλο τουρνουά… έχει τους δικούς του πρωταγωνιστές και σίγουρα η Ισπανία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όντας η μοναδική ομάδα που έκανε το 3 στα 3 στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης!

Η νέα γενιά των Ισπανών κάνει φανταστικά πράγματα και δείχνει πως το μέλλον τους ανήκει. Τα νέα αστέρια της ομάδας «έλαμψαν» στο ξεκίνημα του EURO.

Ακόμα και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν «τρελάθηκε» και ενθουσιάστηκε με τα όσα έπραξαν οι δύο νέοι ηγέτες των Ισπανών και με δηλώσεις του υποκλίθηκε στον Γιαμάλ και στον Νίκο Γουίλιαμς!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Βινίσιους με δηλώσεις του τα έβαλε με τους διαιτητές και την… Αργεντινή!

«Σίγουρα με εξέπληξαν δύο παιδιά από την Ισπανία και φυσικά αναφέρομαι στους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς», τόνισε ο Ιταλός σταρ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Προφανώς τους ήξερα, αλλά δεν τους είχα τσεκάρει ποτέ προσωπικά, δεν τους είχα ακολουθήσει σε αγώνες, έχουν σαφώς κάτι ξεχωριστό», είπε στην UEFA ο Ιταλός πρώην γκολκίπερ.

Μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν απότομα το… άλμα στην καριέρα τους και τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσουν στο κορυφαίο επίπεδο.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Βινίσιους με δηλώσεις του τα έβαλε με τους διαιτητές και την… Αργεντινή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version