Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σαλιμπά είναι έτοιμος να ανοίξει… πόλεμο μεταξύ Γαλλίας- Βελγίου με τις δηλώσεις του!
EURO 2024

Ο Σαλιμπά είναι έτοιμος να ανοίξει… πόλεμο μεταξύ Γαλλίας- Βελγίου με τις δηλώσεις του!

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά ήταν και παραμένει αρκετά σίγουρος και αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα που θα δώσει η Γαλλία με το Βέλγιο.

29.06.2024 | 01:04

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που τον πίστεψε και τον στήριξε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Γι’ αυτό τον λόγο και πλέον οι Λονδρέζοι είναι εκείνοι που χαίρονται τις υπηρεσίες του.

Όπως και η εθνική ομάδα της Γαλλίας. Κατά καιρούς ο τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Αλλά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός με τις τελευταίες του εμφανίσεις, ειδικά στη φάση των ομίλων στο Euro 2024, επιβεβαίωσε με πράξεις την κλάση του. Όχι μόνο ήταν βασικός αλλά στις πιο πολλές μονομαχίες που έδωσε βγήκε νικητής και μάλιστα στο χαλαρό!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον αμυντικό που τόσο πολύ ήθελε στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά ήταν ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν να σχολιάσουν το επερχόμενο παιχνίδι με το Βέλγιο. Μία αναμέτρηση που είναι νοκ- άουτ και θα κρίνει πολλά. Όχι μόνο για τους Γάλλους, αλλά και για τους Βέλγους που ψάχνουν την εκδίκησή τους, μετά τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Ο στόπερ της Άρσεναλ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι είναι σκληρός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, τονίζοντας πως κανείς από τη γαλλική αποστολή δεν φοβάται το Βέλγιο! Για να το δούμε αυτό και στο γήπεδο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά πριν το ματς με το Βέλγιο:

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Πόσο μάλλον το Βέλγιο. Το έχουμε δείξει και θα το δείξουμε γι’ ακόμη μία φορά. Τι; Το Βέλγιο λέει και αυτό ότι δεν φοβάται κανέναν; Ωραία τότε. Ας το δείξει στο μεταξύ μας παιχνίδι που θα γίνει τότε. Μέσα στο γήπεδο. Και όχι με δηλώσεις», τα λόγια του που όπως ήταν λογικό και επόμενο έγιναν πρώτο θέμα τόσο στα ΜΜΕ της Γαλλίας, όσα και σε εκείνα του Βελγίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version