Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Χάμσικ έπιασε… πάτο: Από θρύλος της Νάπολι πλέον βγάζει φωτογραφίες φιλάθλους! (pic)
EURO 2024

O Χάμσικ έπιασε… πάτο: Από θρύλος της Νάπολι πλέον βγάζει φωτογραφίες φιλάθλους! (pic)

Ο Μάρεκ Χάμσικ μίλησε για το πως είναι η ζωή του πλέον μακριά από το προσκήνιο και από τα φώτα της δημοσιότητας.

29.06.2024 | 00:52

Ο Μάρεκ Χάμσικ πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Νάπολι. Όμως, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Παρά τα γκολ και τις ασίστ του.

Ωστόσο, ήταν ένας τοπικός ήρωας. Ένας θρύλος για τους ανθρώπους της ομάδας του ιταλικού Νότου. Δεν ξεχώριζε μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Μα και για την κόμη του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον αμυντικό που τόσο πολύ ήθελε στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Μάρεκ Χάμσικ είχε μία παραδοσιακή μοϊκάνα που μπορούσε εύκολα να κερδίσει τα βλέμματα φίλων και αντιπάλων. Ο Σλοβάκος πλέον βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Σλοβακίας. Τα χρόνια πέρασαν και άλλαξε ο ίδιος. Μεγάλωσε. Γι’ αυτό τον λόγο και το μαλλί του είναι όπως των πιο πολλών ανθρώπων της ηλικίας του.

Πλέον είναι πιο δύσκολο για τους νεότερους να τον καταλάβουν και γενικότερα να γνωρίζουν ποιος ήταν και τι έκανε με την μπάλα στα πόδια του. Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του επισήμανε ότι όχι μόνο δεν του ζητάνε να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες, μα τον βάζουν να κάνει τον… φωτογράφο! Και αυτό μπορούμε να πούμε με σιγουριά δεν είναι το καλύτερο για κανέναν. Πόσο μάλλον για εκείνον που είχε μάθει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μάρεκ Χάμσικ:

«Μερικές φορές ο κόσμος δεν με καταλαβαίνει και δεν με αναγνωρίζει. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω την μοϊκάνα μου. Πριν από λίγες ημέρες μερικοί συμπατριώτες του Πάντεφ μου ζήτησαν να τους βγάλω φωτογραφία. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω. Λίγο αργότερα τους είπα ότι έπαιζα κάποτε μαζί του και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Έπρεπε να μπούμε στο Διαδίκτυο και να τους το αποδείξω! Τότε ήθελαν να βγάλουν και με εμένα μία φωτογραφία. Αυτό σίγουρα πριν από μερικά χρόνια δεν θα το μπορούσα να το σκεφτώ, αφού όλοι με ήξεραν στη Νάπολη».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version