Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρούνεϊ: «Ο Σάουθγκεϊτ “σκότωσε” δύο παίκτες της Αγγλίας»!
EURO 2024

Ρούνεϊ: «Ο Σάουθγκεϊτ “σκότωσε” δύο παίκτες της Αγγλίας»!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για την Εθνική Αγγλίας, τονίζοντας πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει... σκοτώσει δύο παίκτες από την ομάδα του.

29.06.2024 | 13:35

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «σκότωσε» τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Κόνορ Γκάλαχερ «απορρίπτοντάς τους» κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, ο Σάουθγκεϊτ προσπαθούσε να καθορίσει αν ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Γκάλαχερ ή ο Κόμπι Μέινου είναι η καλύτερη επιλογή για να συνεργαστεί με τον Ντέκλαν Ράις στη μεσαία γραμμή. Παρά τις αποτυχημένες εμφανίσεις της Αγγλίας απέναντι στη Σερβία, τη Δανία και τη Σλοβενία, κατάφερε να προκριθεί ως νικήτρια του Γ’ ομίλου. Ωστόσο, ο Σάουθγκεϊτ εξακολουθεί να παλεύει με το να βρει τη βέλτιστη ενδεκάδα του.

Ο Ρούνεϊ πιστεύει ότι ο Σάουθγκεϊτ θα πρέπει να βάλει βασικό τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαϊνού, στον επερχόμενο αγώνα των «16» με τη Σλοβακία, ενώ πρότεινε επίσης να εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι Άντονι Γκόρντον και Κόουλ Πάλμερ.

Ο Ρούνεϊ μίλησε για τις εμφανίσεις της Αγγλίας

«Ο Μαϊνού έκανε μια ισχυρή υπόθεση για έναν αρχικό ρόλο εναντίον της Σλοβενίας, ο Πάλμερ ήταν εντυπωσιακός και ο Γκόρντον, αν και έπαιξε μόνο για λίγο, έδειξε μερικές εξαιρετικές πινελιές», δήλωσε ο Ρούνεϊ στους «Times».

Ο προπονητής δεν εξεπλάγη από τα αποτελέσματα στη φάση των ομίλων, δηλώνοντας ότι δε θα τοποθετούσε ποτέ τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στη μεσαία γραμμή. «Όταν το πείραμα με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ απέτυχε, ήταν αναμενόμενο ότι ο Σάουθγκεϊτ θα δοκίμαζε τον Γκάλαχερ. Τους “σκότωσε”, αλλά τελικά η σωστή απόφαση. Η ένταξη του Μαϊνού έφερε προωθημένα τρεξίματα και ψυχραιμία στην μπάλα».

Διαβάστε επίσης: «Χάλια» ατμόσφαιρα στην Αγγλία – Ο Σκόουλς είπε την αλήθεια και… πόνεσε (pic)

Όσον αφορά τον Πάλμερ, ο Ρούνεϊ σημείωσε: «Είναι κατάλληλος για το διεθνές ποδόσφαιρο, επιδεικνύοντας ηρεμία και την κατάλληλη προσωπικότητα για το στάδιο. Ο Γκόρντον, πιο άμεσος από τους άλλους, εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μείγμα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτούς τους τρεις, είδαμε κίνηση πέρα από τον Χάρι Κέιν, κάτι που δεν ήταν εμφανές με τους Μπέλινγχαμ, Μπουκάγιο Σάκα και Φόντεν».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version