Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόμερ ενόψει Ιταλίας: «Δεν θέλω να πάμε στα πέναλτι»!
EURO 2024

Σόμερ ενόψει Ιταλίας: «Δεν θέλω να πάμε στα πέναλτι»!

Ο τερματοφύλακας της Ελβετίας τόνισε πως δε θέλει να δει την αναμέτρηση με την Ιταλία να κρίνεται στα πέναλτι.

29.06.2024 | 12:10

Η Εθνική Ελβετίας θα αναμετρηθεί με αυτή της Ιταλίας για τη φάση των «16» του Euro 2024 στο Βερολίνο. Πριν την αναμέτρηση, ο Γίαν Σόμερ προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο η αναμέτρηση να πάει στα πέναλτι. Ο γκολκίπερ της Ίντερ ξεκαθάρισε πως δε θα ήθελε να φτάσει μέχρι εκεί το ματς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πραγματικά εξαιρετική, όλοι έχουμε την επιτυχία στο μυαλό μας. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω την Ιταλία», δήλωσε ο Σόμερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ της Ελβετίας και της Ιταλίας ήταν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Η Ελβετία ήταν πρώτη στον όμιλο, κυρίως λόγω των δύο ισοπαλιών, όπου ο Τζορτζίνιο απέτυχε να ευστοχήσει σε πέναλτι και στα δύο παιχνίδια. Έτσι, ο Σόμερ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει στα πέναλτι η αναμέτρηση.

Ο Σόμερ δε θέλει πέναλτι

«Όχι, δε θέλω να τον δω στην άσπρη βούλα αύριο. Αυτές ήταν δύο πολύ σημαντικές καταστάσεις για να μπορέσουμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά αύριο είναι μια διαφορετική ιστορία. Δεν είμαι εδώ και δε σκέφτομαι αυτά τα πέναλτι. Πριν από έναν αγώνα, δε μελετώ όλους τους μεμονωμένους εκτελεστές πέναλτι, επικεντρώνομαι στο παιχνίδι. Αν και όταν έρθει η ώρα, οι προπονητές θα με βοηθήσουν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή».

Τέλος, ο Σόμερ ρωτήθηκε και για τον ανησυχεί για τη θέση του στην Ίντερ, καθώς ο σύλλογος έχει συμφωνήσει με την Τζένοα για την απόκτηση του Ζοζέπ Μαρτίνεθ. «Ξέρω ότι ο Εμίλ Οντέρο φεύγει, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες στην Ίντερ» ανέφερε ο Σόμερ. Θυμίζουμε πως οι «Νερατζούρι» αναμένεται να τον έχουν βασικό και τη νέα σεζόν και έπειτα θα πάρει τη θέση του ο Μαρτίνεθ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version