Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στους «8» του Copa America η Κολομβία με «γλέντι»! (vids)
Copa America 2024

Στους «8» του Copa America η Κολομβία με «γλέντι»! (vids)

Η Κολομβία έκανε... ό,τι ήθελε κόντρα στην Κόστα Ρίκα, επικράτησε με 3-0 και έτσι πέρασε στους «8» του Copa America.

29.06.2024 | 10:45

Η Κολομβία επικράτησε άνετα με 3-0 επί της Κόστα Ρίκα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Copa America. Με έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, η Κολομβία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της ενώ η Κόστα Ρίκα είναι στην τρίτη θέση με έναν πόντο.




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Η Κολομβία ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Λουίς Ντίαζ ευστόχησε από τα 11 βήματα. Το πέναλτι καταλογίστηκε μετά από φάουλ του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, Πάτρικ Σεκέιρα, στον Κόρντομπα μέσα στην περιοχή. Καθώς η Κόστα Ρίκα πίεζε για την ισοφάριση, άφησε χώρους πίσω. Η Κολομβία το εκμεταλλεύτηκε αυτό, με τον Ντάβινσον Σάντσες να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο 59ο λεπτό. Ο Σάντσες πήδηξε πιο ψηλά από τον Χουάν Πάμπλο Βάργκας και με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.




Μάλιστα, αφού σκόραρε, ο Σάντσες κράτησε ψηλά τη φανέλα του συμπαίκτη του Χον Λουκούμι, ο οποίος έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο Κόρντομπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ μόλις τρία λεπτά αργότερα. Πήρε την μπάλα από τον Χάμες Ροντρίγκες και τελείωσε όμορφα τη φάση για το 3-0.




Η Κολομβία πέρασε ήδη στους «8» της διοργάνωσης




Η Κολομβία θα παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Παραγουάη και την Βραζιλία. Αυτή η νίκη σηματοδοτεί τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της και επεκτείνει το αήττητο σερί της σε 25 αγώνες, καθώς στοχεύει στον πρώτο της Copa America από το 2001. Μια ισοπαλία μεταξύ της Βραζιλίας και της Παραγουάης θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της Κολομβίας στον όμιλο, αποφεύγοντας έτσι μια πιθανή προημιτελική αναμέτρηση με την Ουρουγουάη. Διαφορετικά, μια ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με τη Βραζιλία την Τρίτη θα είναι αρκετή.




Διαβάστε επίσης: Η Βραζιλία έκανε «περίπατο» κόντρα στην Παραγουάη με… διπλό Βινίσιους! (vids)




Παρά την ήττα της, η Κόστα Ρίκα, με έναν βαθμό, έχει ακόμα πιθανότητες να προχωρήσει. Χρειάζεται νίκη στον τελευταίο αγώνα της με την Παραγουάη και ευνοϊκό αποτελέσμα στο άλλο ματς.










Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version