Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η απόφαση της Ιταλίας για Σπαλέτι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό!
Ιταλία

Η απόφαση της Ιταλίας για Σπαλέτι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό!

H ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφασή της σχετικά με το συμβόλαιο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

30.06.2024 | 14:21

Η Ιταλία υπέστη οδυνηρό πρόωρο αποκλεισμό από την Ελβετία στο Euro 2024 το βράδυ του Σαββάτου 29/6 με 2-0. Οι Ελβετοί ήταν καλύτερη από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι την οποία αποκαθήλωσαν από τον θρόνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ως εκ τούτου, προέκυψε ζήτημα με την επόμενη μέρα του Ιταλού έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio), δηλαδή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας πήρε την απόφαση να μην απομακρύνει τον Σπαλέτι από την τεχνική ηγεσία. Ο 65χρονος πρώην κόουτς της Νάπολι με την οποία μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι, παραμένει προπονητής της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του.




Το τρέχον συμβόλαιο του Σπαλέτι λήγει στις 31 Ιουλίου του 2026, δηλαδή μετά και το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν προκριθεί η Ιταλία στην τελική φάση του τουρνουά, τότε θα παίξει υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι η αποστολή του θα είναι «να μικρύνει ηλικιακά περαιτέρω το ρόστερ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version