Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ θέλει να… φορτώσει τρεις παίκτες στους Σαουδάραβες!
Ίντερ

Η Ίντερ θέλει να… φορτώσει τρεις παίκτες στους Σαουδάραβες!

Η Ίντερ θέλει να παραχωρήσει τρεις ποδοσφαιριστές και ελπίζει πως θα βρει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.

30.06.2024 | 21:11

Σύμφωνα με την «Tuttosport» ο ατζέντης Φαχάντ Αλκαρνί Σαρίχ επισκέφθηκε πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία της Ίντερ. Ο Σαρίχ εκπροσωπεί το πρακτορείο 11Managmnt και ενεργεί συχνά ως μεσάζων σε συμφωνίες που αφορούν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ίντερ ελπίζει να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες με συλλόγους από τη Saudi Pro League αυτό το καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ίντερ θέλει να παραχωρήσει μερικούς παίκτες, και σε αυτή τη λίστα βρίσκονται και οι Αρναούτοβιτς, Κορέα και Ράντου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον επόμενο Ιούνιο. Οι «Νερατζούρι» θέλουν να παραχωρήσουν και τους τρεις ιδανικά, ώστε να βάλου χρήματα στα ταμεία τους.

Η Ίντερ ελπίζει να έρθουν προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία

Οι Κορέα και Ράντου του χρόνου αγωνιζόντουσαν ως δανεικοί στις Μαρσέιγ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα και δεν υπολογίζονται από την Ίντερ. Ακόμα και να παραμείνουν στην ομάδα, δε θα έχουν χρόνο συμμετοχής και έτσι η Ίντερ ψάχνει προτάσεις και πιστεύει πως μπορεί να ενδιαφερθούν ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

Από την άλλη, η Ίντερ είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο ρόστερ της ο Αρναούτοβιτς, καθώς αυτός αναμένεται να δώσει λύσεις από τον πάγκο, αν παραμείνει στο Μιλάνο. Όμως, αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση, τότε η Ίντερ θα δεχτεί να τον παραχωρήσει και να κινηθεί για κάποιος άλλον επιθετικό, με τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον της Τζένοα να είναι η πρώτη επιλογή των «Νερατζούρι».

Διαβάστε επίσης: Ο Τσαλχάνογλου τρέλανε τους Ultras της Ίντερ με το όχι στην Μπάγερν!

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις από την Ίντερ φέτος, με την ομάδα του Ιντζάγκι να θέλει να υπερασπιστεί το τρόπαιο της Serie A που κατέκτησε με άνεση ενώ φυσικά θέλει να επιστρέψει και στις καλές ευρωπαϊκές πορείες, με τον Ιντζάγκι να έχει ως στόχο την κατάκτηση του UEFA Champions League.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version