Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ισπανία σκορπάει τον τρόμο και τους… αντιπάλους της! (vids)
EURO 2024

Η Ισπανία σκορπάει τον τρόμο και τους… αντιπάλους της! (vids)

Η Ισπανία εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο ματς με τη Γεωργία και έτσι πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά με το εντυπωσιακό 4-1.

30.06.2024 | 23:51

Η Ισπανία στη φάση των ομίλων ήταν η μοναδική ομάδα του Euro 2024 που έκανε μόνο νίκες. Η μοναδική ομάδα που έπαιξε πειστικό και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο (μαζί με τη Γερμανία). Οι «φούριας ρόχας» έδειξαν την κλάση τους και στο πρώτο νοκ- άουτ παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία.

Και ας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος επικράτησαν με σκορ 4-1, δείχνοντας την κλάση και την ποιότητά τους και έτσι έστειλαν μήνυμα προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν περάσει!

TO ΜΑΤΣ:

Η Ισπανία ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τη Γεωργία. Οι παίκτες του Ντε Λα Φουέντε με όπλο τους την κατοχή της μπάλας και τις κοντινές πάσες έδειχναν να ελέγχουν το ματς. Ωστόσο, η Γεωργία τους έβαλε δύσκολα από την ώρα και τη στιγμή που πήρε εκείνη το προβάδισμα. Μετά από κούρσα του Κβαρατσκέλια από τα δεξιά, η σέντρα του Γεωργιανού άσου βρήκε στο σώμα του Ρόμπιν Ντε Νορμάντ και εκείνος με τη σειρά του την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του Σιμόν.

Κάπως έτσι η Γεωργία έδειξε στην Ισπανία ότι θα έχει ένα δύσκολο βράδυ. Οι Ίβηρες, όμως, δεν βιάζονταν. Αν και σε αρκετές φάσεις στη συνέχεια τους έβγαιναν τα νεύρα και αυτό φαινόταν στα φάουλ που έκαναν. Μέχρι να έρθει το 1-1 με τον Ρόδρι και να φέρει και πάλι ηρεμία στις τάξεις τους. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι από δύσκολο σημείο και με πολλά σώματα μπροστά του και ωραίο σουτ νίκησε τον κίπερ της Γεωργίας για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γεωργία είχε δώσει ακόμη περισσότερο χώρο στους Ισπανούς. Εκείνοι όπως ήταν λογικό και επόμενο πίεζαν ολοένα και περισσότερο όσο τελείωνε ο χρόνος τους. Ο Κβαρατσκέλια για λίγα εκατοστά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιμόν με λόμπα από το κέντρο. Και αφού δεν έγινε εκεί το 2-1 για τη Γεωργία έμελλε να σκοράρει η Ισπανία με κοντινή κεφαλιά του Ρουίθ, μετά από σέντρα του Γιαμάλ, από τα δεξιά στο 51′.

Από εκεί και πέρα η Ισπανία έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει και περισσότερα τέρματα. Έτσι, το 3-1 έγινε από τον Γουίλιαμς στο 3-1, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από το πλασέ του Όλμο στο 83′ για το τελικό 4-1.



















Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version