Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκατούζο θέλει στην ομάδα του τον Ράκιτιτς… χθες!
Ευρώπη

Ο Γκατούζο θέλει στην ομάδα του τον Ράκιτιτς… χθες!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει η πρώτη μεταγραφή της νέας του ομάδας να είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

30.06.2024 | 12:17

Επίσημα από αύριο 1η Ιουλίου ο Τζενάρο Γκατούζο πιάνει δουλειά ως προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ. Ένα νέο εγχείρημα για τον Ιταλό τεχνικό η κροατική ομάδα που τη σεζόν 2023-24 τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα. Όγδοος σύλλογος που θα προπονήσει μετά τις Παλέρμο, ΟΦΗ, Μίλαν, Μαρσέιγ, Πίζα και Βαλένθια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 46χρονος τεχνικός έχει στόχο μια μεγάλη μεταγραφή για τη νέα του ομάδα. Και αυτή ακούει στο όνομα Ιβάν Ράκιτιτς. Ο 36χρονος επιτελικός χαφ ανήκει στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας ως το καλοκαίρι του 2025, με την τιμή του να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που καλείται να πληρώσει όποια ομάδα τον θελήσει φέτος το θέρος.

Ο Ράκιτιτς το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν το πέρασε στη Σεβίλλη πραγματοποιώντας 27 εμφανίσεις. Στα τέλη Γενάρη πήγε ως ελεύθερος στην Αλ Σαμπάμπ με την οποία έπαιξε σε οκτώ ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη είναι μια επιλογή που δεν θα αμελήσει ο έμπειρος άσος, παρότι στο Σπλιτ δεν έπαιξε ποτέ. Όντας γεννημένος στην Ελβετία, ο Ράκιτιτς έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Βασιλεία, ενώ έπαιξε και με τις Σάλκε και Μπαρτσελόνα στο παρελθόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version