Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίζει ή όχι, οι Αργεντίνοι διεθνείς μιλούν μόνο για τον Μέσι (pic)
Copa America 2024

Παίζει ή όχι, οι Αργεντίνοι διεθνείς μιλούν μόνο για τον Μέσι (pic)

Παρότι ήταν σε όλο το ματς με το Περού στον πάγκο, οι συμπαίκτες του Μέσι μόνο για κείνον μιλούσαν.

30.06.2024 | 10:38

Πανηγυρικές διαστάσεις έλαβε η πρόκριση της εθνικής Αργεντινής στα προημιτελικά του Copa America, που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι αγωνίσθηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματίας και προτιμήθηκε να ξεκουρασθεί, η «αλμπισελέστε» επικράτησε με 2-0 του Περού και «έκλεισε» την πορεία της στην φάση των ομίλων με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρότι απών, ο Λίο Μέσι συγκέντρωσε ξανά τα περισσότερα βλέμματα όπως ήταν λογικό. Με τρεις συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα να μιλούν για τον «pulga» με αφορμή την απουσία του από το παιχνίδι με τους Περουβιανούς. Αρχικά ο MVP του 2-0 με τα δυο αργεντίνικα γκολ δικά του, Λαουτάρο Μαρτίνες είπε: «Ο Λέο είναι καλά, ελπίζουμε να είναι στο επόμενο παιχνίδι. Του αφιέρωσα το γκολ γιατί ξέρω τι σημαίνει ο Λέο για εμάς».




Έπειτα, τη σειρά πήρε ο Άνχελ Ντι Μαρία: «Ο Λέο είναι καλά, αναρρώνει, ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Η σημερινή νίκη είναι γι’ αυτόν». Ενώ για τον Μέσι μίλησε κι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Ήταν καλύτερα για τον Λέο να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για τα προημιτελικά».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, άπαντες στην Αργεντινή αγωνίζονται τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Μέσι. Η επίδραση του 37χρονου σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι είναι πελώρια και ό,τι καλό συμβαίνει, το αφιερώνουν μεταξύ άλλων και στον ίδιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version