Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το βιολί του ο Λαουτάρο ερήμην του Μέσι, 3Χ3 η Αργεντινή – Έγραψε ιστορία ο Καναδάς! (vid)
Copa America 2024

Το βιολί του ο Λαουτάρο ερήμην του Μέσι, 3Χ3 η Αργεντινή – Έγραψε ιστορία ο Καναδάς! (vid)

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Αργεντινή απόντος του Λίο Μέσι, με τον Λαουτάρο να σκοράρει δις. Πρόκριση και για τον Καναδά!

30.06.2024 | 09:34

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Καναδάς κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa America, μετά από ισοπαλία 0-0 με τη Χιλή. Η Αργεντινή, με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες, νίκησε το Περού 2-0 και προκρίθηκε επίσης. Η ομάδα των Αλφόνσο Ντέιβις και Τζόναθαν Ντέιβιντ έφερε την ανατροπή, εξασφαλίζοντας την πρόκριση με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα που απέκλεισε τη Χιλή από τη διοργάνωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την αποβολή του Σουάζο, που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δεκαπέντε λεπτά (12′-27′), γεγονός που εμπόδισε τη Χιλή να απειλήσει ουσιαστικά τον Καναδά. Η ομάδα του Καναδά διατήρησε το 0-0 μέχρι το τέλος, επιτυγχάνοντας μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά, ως η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο στο ντεμπούτο της μετά από 20 χρόνια.

Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου, η Αργεντινή επικράτησε του Περού με 2-0. Παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι λόγω τραυματισμού, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πέτυχε δύο γκολ στην επανάληψη (47′, 86′) και εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του. Μολονότι ο Λεάντρο Παρέδες αστόχησε σε πέναλτι στο 72ο λεπτό, η άμυνα του Περού, με τον Κάλενς της ΑΕΚ παρόντα, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version