Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έπος: Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν «πέτρα – ψαλίδι- χαρτί» για ένα μπουκάλι νερό (vid)
EURO 2024

Έπος: Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν «πέτρα – ψαλίδι- χαρτί» για ένα μπουκάλι νερό (vid)

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς κάνουν πλάκα στους αντιπάλους τους στο χορτάρι, κάνουν και μεταξύ τους.

01.07.2024 | 10:22

Απολαυστική Ισπανία σε ένα ακόμη παιχνίδι της στο EURO2024! Οι «Φούριας Ρόχας» επιβεβαίωσαν με πειστικό τρόπο πως ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Γεωργία στη φάση των «16». Μπορεί να βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Λε Νορμάν στο 18′ όμως η συνέχεια ήταν όλη δική τους. Φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τους Γεωργιανούς και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε έβγαλε στο χορτάρι πάθος, ενέργεια και μπόλικη ποιότητα. Κανείς δεν υστέρησε στο παιχνίδι με τη Γεωργία. Τα φλας ωστόσο για ακόμη μια φορά επικεντρώθηκαν στα δύο πιτσιρίκια της Ισπανίας. Στους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς.

Διάβασε επίσης: Η Ισπανία σκορπάει τον τρόμο και τους… αντιπάλους της! (vids)

Τα δύο αστέρια της Εθνικής Ισπανίας εκτός από ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση, είναι και ένα αχτύπητο παρεάκι! Απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή στο πρώτο τους μεγάλο τουρνουά με το εθνόσημο στο στήθος. Χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο! Μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση στους «8», Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς αναζητούν ένα μπουκάλι νερό για να δροσιστούν. Όπως θα δείτε αποφασίζουν να παίξουν το κλασικό παιδικό παιχνίδι «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» για να δουν ποιος θα πιεί πρώτος.

Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν σαν… μωρά για ένα μπουκάλι νερό

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version