Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO2024: Χαμός στο διαδίκτυο με την Ισπανίδα που τα πέταξε όλα έξω (vid)
EURO 2024

EURO2024: Χαμός στο διαδίκτυο με την Ισπανίδα που τα πέταξε όλα έξω (vid)

Η οπαδός της Ισπανίας μας... πέταξε τα μάτια με την παρουσία της στις κερκίδες στον αγώνα με τη Γεωργία.

01.07.2024 | 11:18

Οι Ισπανοί ήταν οι μόνοι που εξαρχής σε αυτό το φετινό ταξί στο EURO πίστευαν στις δυνατότητες της ομάδας του Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Εμείς οι υπόλοιποι πειθόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Εθνική Ισπανίας πήγε στη Γερμανία με έναν και μόνο σκοπό. Να φθάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Φούριας Ρόχας» επελαύνουν και σκορπούν τον τρόμο με τις πληθωρικές εμφανίσεις τους. Τελευταίο τους χρονικά εμπόδιο η Γεωργία, την οποία και συνέτριψαν με 4-1 στην Κολονία το βράδυ της Κυριακής παίρνοντας την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Στο πλευρό τους οι Ισπανοί έχουν αρκετές χιλιάδες συμπατριώτες τους. Σίγουρα δεν είναι το μεγαλύτερο κοινό στο φετινό EURO όμως είναι μια δυναμική παρουσία στις εξέδρες.

Διάβασε επίσης: Έπος: Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν «πέτρα – ψαλίδι- χαρτί» για ένα μπουκάλι νερό (vid)

 


Και όταν λέμε δυναμική το εννοούμε! Το γήπεδο της Κολονίας γέμισε από όμορφες παρουσίες. Η ισπανική κερκίδα κέρδισε τη μάχη με τις αιθέριες υπάρξεις επικρατούν κατακράτος των Γεωργιανών. Ο τηλεοπτικός φακός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εικόνα και στο 5ο λεπτό του αγώνα έριξε το… βλέμμα του σε μια «καυτή» Ισπανίδα. Μια οπαδό που ζεστάθηκε και θέλησε να το δείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Να τα βγάλει όλα στη φόρα!

Η παρακάτω φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου! Οι Ισπανοί οπαδοί αλλά – προφανώς – και πολλοί ακόμη σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο ψάχνουν να βρουν το προφίλ της δεσποινίδας στα social media!

Η «καυτή» οπαδός της Ισπανίας που τα έβγαλε όλα στη φόρα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version