Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία – Βέλγιο: Νέα τριάδα για τους «τρικολόρ» στην ενδεκάδα
EURO 2024

Γαλλία – Βέλγιο: Νέα τριάδα για τους «τρικολόρ» στην ενδεκάδα

Με νέο σχήμα στην επίθεσή της η Γαλλία κόντρα στο Βέλγιο στο σημερινό παιχνίδι για τους «16» του Euro 2024.

01.07.2024 | 18:19

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει σε λίγα λεπτά το Βέλγιο σε ένα γαλλικής γλώσσας παιχνίδι στη «Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα» του Ντίσελντορφ. Οι Γάλλοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί στο παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους που παίζουν δίχως άγχος. Οι ενδεκάδες του αγώνα είναι γνωστές, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να προβαίνει σε μια έκπληξη αναφορικά με την επίθεση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Συγκεκριμένα έβαλε τριάδα τους Μπαπέ, Γκριεζμάν και Τουράμ, γεγονός που το κάνει για πρώτη φορά στο Euro. Μιας και στα προηγούμενα είχε χρησιμοποιήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ τον οποίο άφησε στον πάγκο σήμερα. Πέραν από τους τρεις επιτιθέμενους, στο τέρμα είναι ξανά ο Μάικ Μενιάν, μπροστά του οι Σαλιμπά και Ουπαμεκανό. Δεξιά ο Κουντέ, αριστερά ο Τεό Ερναντές. Στο κέντρο η τριάδα Ραμπιό-Τσουαμενί-Καντέ, με ένα σχήμα με τρία εξάρια ουσιαστικά.

Η ενδεκάδα του Βελγίου:

Όσο για τον Ντομένικο Τεντέσκο, άφησε στον πάγκο τον Ντε Κέτελαρ και τον Τροσάρ, επιλέγοντας τον Ονάνα και τον Οπεντά σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version