Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Καλός ο Ντε Λιχτ αλλά ο βασικός στόχος… ακόμη καλύτερος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Καλός ο Ντε Λιχτ αλλά ο βασικός στόχος… ακόμη καλύτερος

Ο Ματίας Ντε Λιχτ είναι ο φανερός πόθος του Έρικ Τεν Χαγκ! Άλλος είναι ο... κρυφός!

01.07.2024 | 14:12

Τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός στόπερ θέλει να αλλάξει ομάδα, θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φαίνεται πως έχουν αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σήμερα, ρεπορτάζ του ισπανικού Relevo έρχεται να βάλει ένα ακόμη βαρύ όνομα της αγοράς στη λίστα της Γιουνάιτεντ. Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν τη διάθεση της αγγλικής ομάδας να κυνηγήσει με αξιώσεις την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο.

Διάβασε επίσης: Η χαφάρα της Νάπολι αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα

Στα 100+ η τιμή του Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό με χαρακτηριστικά ηγέτη! Έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν και θα δώσει ενέργεια, προσωπικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται προκειμένου η ομάδα να ανέβει επίπεδο. Ο Ρόναλντ Αραούχο είναι το ιδανικό πρόσωπο.

Για να τον δούμε ωστόσο στο Ολντ Τράφορντ θα πρέπει οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να υπερβούν εαυτό. Να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα ποσά που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από αυτό να πείσουν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ θα είναι καλύτερο σε σχέση με όσα βιώνει στη Βαρκελώνη. Αν δεν καταφέρουν τότε ναι θα επιστρέψουν στην περίπτωση του Ματίας Ντε Λιχτ. Πρώτα όμως θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Αραούχο! Αυτός είναι ο βασικός τους στόχος για το φετινό καλοκαίρι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version