Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκιμαράες: «Οι Βινίσους και Ροντρίγκο είναι όπως οι Ρονάλντο και Ροναλντίνιο»!
Copa America 2024

Γκιμαράες: «Οι Βινίσους και Ροντρίγκο είναι όπως οι Ρονάλντο και Ροναλντίνιο»!

Ο αστέρας της Εθνικής Αγγλίας και της Νιούκαστλ, Μπρούνο Γκιμαράες, συνέκρινε το επιθετικό δίδυμο της Ρεάλ και της χώρας του, Βινίσους και Ροντρίγκο, με τους Ρονάλντο και Ροναλντίνο.

01.07.2024 | 14:46

Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να «κλειδώσει» μία θέση στους «8» του Copa America και για να το κάνει χρειάζεται έναν βαθμό στο παιχνίδι κόντρα στην Κολομβία. Ενόψει της αναμέτρησης, ο Μπρούνο Γκιμαράες προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μεταξύ άλλων μίλησε για τους Βινίσιους και Ροντρίγκο και τόνισε πως είναι οι νέοι Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, κάνοντας τους υπόλοιπους να τους… ερωτευτούν με τα όσα κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, υπογράμμισε πως υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα και αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε:

Για τη χημεία της ομάδας: «Πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Μας αρέσει να είμαστε μαζί με τον έναν ή τον άλλο. Είμαστε πάντα μαζί για να παίξουμε, κάνοντας αστεία. Όταν ένας συμπαίκτης μας χάνει πέναλτι, η ομάδα πρέπει να τον υποστηρίξει. Δεν είναι εύκολο να χάσεις ένα πέναλτι. Σε αυτό έγκειται η δύναμη της ομάδας. Τον υποστηρίξαμε και στην επόμενη φάση έδωσε την ασίστ στον Βινίσιους. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Έχω καλή σχέση με τον Πακέτα από τη Λιόν, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Με βοήθησε και τον βοηθάω τώρα, με έχει βοηθήσει πολύ στην Εθνική ομάδα και εκτός. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου».

Για τη σύνδεση με τον κόσμο: «Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, υπάρχει πάντα πίεση για τη νίκη. Από τη στιγμή που δεν έχουμε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο τα τελευταία χρόνια, είναι μια πρόσθετη πίεση. Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους φιλάθλους. Δεν είναι ότι δεν είναι εκεί, αλλά θέλουμε το 100% του πληθυσμού. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εδώ γι’ αυτούς. Όταν ήμουν παιδί ήμουν ερωτευμένος με τον Ρονάλντο, τον Ροναλντίνιο και τον Κάκα. Θέλουμε να το επαναφέρουμε αυτό με τον Βινίσιους, τον Ροντρίγκο. Θέλουμε επίσης να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία. Δεν είμαστε εμείς εναντίον των οπαδών, είμαστε όλοι μαζί, στον ίδιο δρόμο. Νομίζω ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στους φιλάθλους».

Για το αν η Βραζιλία είναι φαβορί : «Νομίζω ότι μπορεί να μην είμαστε τα φαβορί, αλλά μας σέβονται. Έχω παίξει σε ομάδες όπου ήμασταν τα φαβορί και έχασα. Έπαιξα σε ομάδες που δεν ήταν φαβορί και κερδίσαμε. Αφήστε τους άλλους να είναι φαβορί και αν είμαστε Πρωταθλητές, αυτό είναι που μετράει. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του Ντοριβάλ και δεν αλλάζει και πολύ. Όταν βγαίνεις στο γήπεδο, κανείς δε θέλει να αντιμετωπίσει την ομάδα της Βραζιλίας. Πρέπει να κρατάς τα πόδια σου στο έδαφος. Είναι μια ομάδα που έχει πολλά να αποδείξει και το Copa America είναι μια μεγάλη δοκιμασία. Η νίκη εδώ θα μας βοηθήσει να γίνουμε και πάλι φαβορί».

Διαβάστε επίσης: Το alter ego του Βινίσιους όταν φορά τη φανέλα της Βραζιλίας!

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002: «Θυμάμαι κάποια παιχνίδια, άλλα δεν τα θυμάμαι καθόλου. Έχω την ανάμνηση ότι ήμουν με τον πατέρα μου και παρακολουθούσα το παιχνίδι με την Αγγλία. Δε θυμάμαι πολλά από τον τελικό, αλλά ήθελα να κουρευτώ σαν τον Ρονάλντο, αλλά η μητέρα μου δε με άφηνε. Έχουμε αυτή την ομάδα ως αναφορά, φυσικά. Είναι διαφορετικές ομάδες, αλλά θέλουμε να αφήσουμε το όνομά μας στην ιστορία».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version