Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με σάλιο και υπομονή, στους «8» η Γαλλία με Κολό Μουανί (vid)
EURO 2024

Με σάλιο και υπομονή, στους «8» η Γαλλία με Κολό Μουανί (vid)

Παρότι χρεώθηκε αυτογκόλ στον Βερτόγχεν, ο Κολό Μουανί έστειλε τη Γαλλία στα προημιτελικά του Εuro!

01.07.2024 | 20:51

Πριν ενάμιση χρόνο έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με την Αργεντινή στον τελικό του Mundial 2022. Φέτος δίνει την πρόκριση ο Ράνταλ Κολό Μουανί στη Γαλλία η οποία θα παίξει στα προημιτελικά του Euro 2024. Bέβαια για να ακριβολογούμε, ο Γιαν Βερτόγχεν χρεώθηκε αυτογκόλ και έτσι το Βέλγιο υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Ένα μας που θα το ξεχάσουμε άπαντες. Ή βασικά θα το θυμόμαστε για τον πόνο στα μάτια που μας προκάλεσε. Για ακόμη μια φορά η Γαλλία δεν έδειξε κάτι το σπουδαίο. Πήρε όμως την πρόκριση στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα κοντράρει τον νικητή του αποψινού, Πορτογαλία – Σλοβενία.




Στην «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ οι «τρικολόρ» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Βέλγους που πήραν ρίσκα μόνο μετά το 70’, όμως η σέντρα-σουτ του Κολό Μουανί στο 85′ που κόντραρε πάνω στον Βερτόγχεν και κατέληξε στα δίχτυα του Καστέλς, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν.

Στο μεσοδιάστημα είχαμε συχνά πυκνά μερικά σουτ του Ορελιέν Τσουαμενί τα οποία πήγαν άουτ ή στον Καστέλς. Κακό ματς από τον Μάρκους Τουράμ που είχε να επιδείξει μια άστοχη κεφαλιά στο 34ο λεπτό. Το Βέλγιο πήγε να προηγηθεί με απευθείας φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρούιν στο 24′, αλλά με υπερένταση έδιωξε ο Μάικ Μενιάν με τα πόδια μάλιστα. Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο Ρομέλου Λουκάκου που είχε μια καλή ευκαιρία την οποία εξουδετέρωσε με επιτυχία ο τερματοφύλακας της Μίλαν. Λίγα πράγματα από τους Βέλγους εν γένει, ολοκληρώνεται με αποτυχία η παρουσία τους στα γήπεδα της Γερμανίας.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version