Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τον Κρόος ακόμη μια αποχώρηση στα χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τον Κρόος ακόμη μια αποχώρηση στα χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να δώσει το «οκ» σε μια ακόμη αποχώρηση!

01.07.2024 | 13:44

Η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει και γίνεται σύμφωνα με τους περισσότερους ακόμη καλύτερη! Η έλευση του Κιλιάν Μπαπέ στο δυναμικό του Κάρλο Αντσελότι έχει… σκεπάσει κάθε άλλο νέο που έρχεται στην επιφάνεια από το ρεπορτάζ της «Βασίλισσας». Άπαντες στη Ρεάλ κινούνται στους ρυθμούς του Γάλλου σούπερ σταρ, ο οποίος μετά το τέλος του EURO2024 και των καλοκαιρινών του διακοπών θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας που ονειρευόταν από μικρό παιδί.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ρεπορτάζ των Μαδριλένων ωστόσο είναι αρκετά πλούσιο και φέρει πολλά ανοιχτά θέματα. Με το ξεκίνημα του νέου μήνα, η TheAthletic βάζει μια νέα συνθήκη στο τραπέζι. Όπως τονίζεται, μετά την αποχώρηση του Τόνι Κρόος έρχεται ακόμη μία. Αυτή του Ντάνι Θεμπάγιος. Ο Ισπανός μέσος όπως διαρρέεται έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Ρεάλ πως θέλει να αποχωρήσει και να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Διάβασε επίσης: Η χαφάρα της Νάπολι αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα

Ο 27χρονος καταλαβαίνει πως όσο και να θέλει ο ίδιος δεν πρόκειται να βρεθεί ο χώρος για να παίξει με τη φανέλα της «Βασίλισσας». Αν παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στη σκιά όλων των λαμπερών αστέρων που διαθέτει η ομάδα στη μεσαία της γραμμή.

Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Θεμπάγιος

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με τη μαδριλένικη ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Αυτό σημαίνει πως για να αποχωρήσει ο παίκτης θα πρέπει να φέρει πρόταση. Να ικανοποιηθεί η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και να δώσει το «πράσινο φως» στον έμπειρο χαφ. Όλο αυτό δεν είναι εύκολο. Μπορεί παραδοσιακά να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Θεμπάγιος από ομάδες της La Liga όμως καμία δεν έχει προβεί σε επίσημη κρούση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version