Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κιελίνι «μηδένισε» τη Γαλλία με την ατάκα του: «Καλύτερος επιθετικός τους τα… αυτογκόλ»
EURO 2024

Ο Κιελίνι «μηδένισε» τη Γαλλία με την ατάκα του: «Καλύτερος επιθετικός τους τα… αυτογκόλ»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται πως δεν ήταν ικανοποιημένος με όλα όσα είδε από τη Γαλλία και στο ματς με το Βέλγιο στο Euro της Γερμανίας.

01.07.2024 | 21:47

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πριν από μερικά χρόνια ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Ιταλίας. Ένα από εκείνους τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε οι «ατζούρι» να κατακτήσουν το Euro 2021. Ωστόσο, η πορεία τους φέτος στα γήπεδα της Γερμανίας σταμάτησε άδοξα και απότομα από την Ελβετία.

Ο Ιταλός δεν έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Τουλάχιστον αυτό δείχνει με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είχε το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν όχι μόνο να νικάει το Βέλγιο, αλλά να παίρνει και την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Παρόλα αυτά δεν έμεινε εντυπωσιασμένος ή ικανοποιημένος με την εικόνα των Γάλλων. Κάτι που έδειξε με όλα όσα είπε όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι της Γαλλίας, αφού για εκείνον τα αυτογκόλ είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά για τους «τρικολόρ».

Η ατάκα του Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά το ματς της Γαλλίας με το Βέλγιο και την πρόκριση των «τρικολόρ»:

«Ο καλύτερος επιθετικός για τη Γαλλία σε αυτό το τουρνουά, για την ώρα, έχουν αποδειχτεί πως είναι τα αυτογκόλ», η ατάκα του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version