Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο νεαρός σταρ της Ρεάλ… ανησυχεί – Δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο νεαρός σταρ της Ρεάλ… ανησυχεί – Δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω από το όνομα του Νίκο Παζ!

01.07.2024 | 18:43

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ομάδες που έχουν από τα πιο…ποιοτικά και γεμάτα ρόστερ! Ο Κάρλο Αντσελότι έχει στα χέρια του μερικούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Αυτό όμως δυσχεραίνει την προσπάθεια των πιο νέων, οι οποίοι έχουν δείξει πράγματα με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκο Παζ.

Ο 19χρονος σταρ που έδειξε την περσινή σεζόν την τρομερή του ποιότητα και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους σταρ, βλέπει… πως δεν έχει μέλλον στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, οι Μαδριλένοι ναι μεν υπολογίζουν στον νεαρό μεσοεπιθετικό, όμως… δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για την χρησιμοποίηση του την επόμενη χρονιά! Ο Αντσελότι βλέπει πως δεν μπορεί να τον χωρέσει στα πλάνα του, όσο και αν τον θαυμάζει.

Ο Παζ από την πλευρά του έχει αντιληφθεί πως δεν είναι σε θέση για να χτυπήσει την πόρτα της πρώτης 11αδας και θα ζητήσει να αποχωρήσει, τουλάχιστον ως δανεικός, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του..

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version