Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σάουθγκεϊτ παραλίγο να βγάλει αλλαγή τον απόλυτο «ήρωά» του!
EURO 2024

Ο Σάουθγκεϊτ παραλίγο να βγάλει αλλαγή τον απόλυτο «ήρωά» του!

Ο Γκάρετ Σάουθγκεϊτ έκανε γνωστό πως ήταν κοντά στο να βγάλει αλλαγή τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος τελικά... έσωσε τα «Τρία Λιοντάρια».

01.07.2024 | 14:32

Το γκολ του Σραντς στο 25ο λεπτό έδωσε στη Σλοβακία το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Αγγλία, το οποίο και διατήρησε μέχρι τις καθυστερήσεις. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό ψαλίδι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στη συνέχεια, ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο πρώτο λεπτό της παράτασης και έτσι η Αγγλία πήρε την πρόκριση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα «Τρία Λιοντάρια» βρέθηκαν στα πρόθυρα του αποκλεισμού, αλλά το αξιοσημείωτο γκολ του «Μπέλι» τους έσωσε από μια σοκαριστική ήττα από τη Σλοβακία. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν δραστικά διαφορετικό για την Αγγλία και τον προπονητή της, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αν είχε αποφασίσει να αντικαταστήσει τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σάουθγκεϊτ σκέφτηκε να κάνει ένα μεγάλο λάθος

«Σκεφτόμασταν αν έπρεπε να τον βγάλουμε, αλλά ξέραμε ότι ήταν ικανός για τέτοιες στιγμές», σχολίασε ο Σάουθγκεϊτ, όπως αναφέρει η «Metro». «Με 15 λεπτά να απομένουν, αναρωτιέσαι αν έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έπρεπε να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις σωστές λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Κάτω από την πίεση, συνέχισαν να δοκιμάζουν. Στο τέλος, ήταν μια παλιομοδίτικη μακρινή σέντρα που μας έδωσε το γκολ. Αυτές οι στιγμές μπορούν να συμβούν όταν συνεχίζεις να φθείρεις μια ομάδα».

Στη συνέχεια, η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παρά τη δύσκολη νίκη τους στις καθυστερήσεις απέναντι στη Σλοβακία, οι εμφανίσεις της Αγγλίας έχουν επικριθεί έντονα. Ο Σάουθγκεϊτ ελπίζει ότι η ομάδα του μπορεί να βρει την καλύτερή της φόρμα καθώς μπαίνει στην τελική φάση του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΣΤΟ 95′: Έσωσε την Αγγλία! (vid)

Η Αγγλία έχει δώσει τέσσερις αγώνες στο τουρνουά μέχρι στιγμής, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, οι εμφανίσεις τους δεν έχουν ικανοποιήσει και με τη διοργάνωση να βρίσκεται πλέον στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version