Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν θέλει μόνο τον Λουκάκου η Μίλαν από την Τσέλσι!
Μίλαν

Δεν θέλει μόνο τον Λουκάκου η Μίλαν από την Τσέλσι!

Σύμφωνα με πληροφόρηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μίλαν στοχεύει σε δυο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Τσέλσι.

02.07.2024 | 19:58

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται η Μίλαν και η Τσέλσι. Μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά κυρίως ΜΜΕ και συγκεκριμένα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «ροσονέρι» ζητούν όχι έναν αλλά δυο ποδοσφαιριστές των μπλε του Λονδίνου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η Μίλαν με τον Πάουλο Φονσέκα πλέον στον πάγκο της έχει στόχο τον Ρομέλου Λουκάκου! Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε φέτος στη Ρόμα ως δανεικός από την Τσέλσι. Η τελευταία μάλιστα από πλευράς της δεν «ψήνεται» να κρατήσει στο ρόστερ της τον 31χρονο σέντερ φορ για διάφορους λόγους. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2026 και η ομάδα του Τοντ Μπόελι θέλει διακαώς να τον πουλήσει φέτος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, δεν είναι ψέμα και ότι το φλερτ Μίλαν-Λουκάκου σιγοντάρει και ο άλλοτε θρύλος τόσο των Ιταλών όσο και της Τσέλσι, ο Ερνάν Κρέσπο.




Ωστόσο, η Μίλαν έχει βάλει στο μάτι και έναν μέσο των Λονδρέζων. Ο λόγος για τον Κάρνεϊ Τσουκουμέκα, τον οποίο πέρσι η Τσέλσι είχε αποκτήσει από την Άστον Βίλα για 18 εκατομμύρια ευρώ. Ο 20χρονος χαφ όμως δεν κατάφερε να κάνει πολλές συμμετοχές με την μπλε φανέλα, κυρίως λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ειδικότερα, πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις με δυο γκολ και μια ασίστ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντι Μάρτζιο, η Μίλαν έχει δυο λονδρέζικους στόχους και μένει να δούμε αν θα δρομολογήσει τις διαδικασίες ώστε να τους κάνει δικούς της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version