Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Δεύτερο χτύπημα της Τσέλσι – Ανακοινώθηκε ο… αγαπημένος του προπονητή (pic)
Τσέλσι

ΕΠΙΣΗΜΟ: Δεύτερο χτύπημα της Τσέλσι – Ανακοινώθηκε ο… αγαπημένος του προπονητή (pic)

Νέα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Τσέλσι!

02.07.2024 | 17:22

Η Τσέλσι μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μαρκ Γκουί από την Μπαρτσελόνα, προχώρησε σε μια ακόμα δυνατή μεταγραφική κίνηση, καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ντιούσμπερι-Χολ από την Λέστερ! Οι “μπλε” έβγαλαν από τα ταμεία τους 30 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο με τον Χολ θα έχει ισχύ μέχρι και το 2030!

Ο Άγγλος μέσος έκανε μια ακόμα φοβερή σεζόν πέρυσι με την Λέστερ, βοηθώντας τον σύλλογο να ανέβει στην Premier League, έχοντας 12 γκολ και 14 ασίστ σε 44 ματς. Ένας από τους πλέον ανερχόμενους σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στα 25 του χρόνια πήρε την απόφαση και του δόθηκε η ευκαιρία να ανέβει στο κορυφαίο επίπεδο και ο Μαρέσκα νιώθει διπλά χαρούμενος που θα τον έχει στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Είναι καταπληκτικό να κάθεσαι εδώ ως παίκτης της Τσέλσι». Αυτός είναι ένας σύλλογος που οι άνθρωποι μεγαλώνουν βλέποντας και ελπίζοντας να παίξουν μια μέρα, οπότε είναι προνόμιο να βρίσκομαι εδώ».

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω και ανυπομονώ να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χολ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version