Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει ο Πογκμπά: «Δεν τελείωσα! Αν το ξεχάσατε… είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής»
Γιουβέντους

Επιστρέφει ο Πογκμπά: «Δεν τελείωσα! Αν το ξεχάσατε… είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής»

Ο Πολ Πογκμπά ξέσπασε... μετά τα τελευταία σενάρια!

02.07.2024 | 16:09

Ο Πολ Πογκμπά… κατέστρεψε την καριέρα του, καθώς πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκε σκληρά, καθώς για τρία χρόνια δεν θα μπορεί να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη, τονίζοντας πως πλέον… έχει διαλυθεί σαν άνθρωπος, καθώς νιώθει σαν να μην ζει, μετά τα τελευταία γεγονότα. Αυτές του οι δηλώσεις έφεραν πολλά σενάρια, με αρκετά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Γάλλος θα ανακοινώσει την απόσυρση του!

Πάντως ο Πολ Πογκμπά με νέες του δηλώσεις… ξέσπασε, τονίζοντας πως θέλει και δουλεύει σαν τρελός για να επιστρέψει στην κορυφή!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής. Μην κοιτάτε αυτά τα πράγματα που λένε ότι αποσύρομαι, δεν τελείωσαν ακόμα. Θέλω να παλέψω για την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του Πολ Πογκμπά.

«Έχω μια απίστευτη επιθυμία να επιστρέψω, νιώθω σαν παιδί που θέλει να γίνει επαγγελματίας. Προπονούμαι, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο», είπε ο Γάλλος πρώην σταρ της Γιουβέντους.


Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version