Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν Μονάχου κάνει μεγάλη κίνηση: Κλείνει τον Σίμονς!
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου κάνει μεγάλη κίνηση: Κλείνει τον Σίμονς!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία από τις πιο σημαντικές και ποιοτικές μεταγραφές της για φέτος το καλοκαίρι!

02.07.2024 | 16:55

Η Μπάγερν Μονάχου από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ψάχνει έναν παίκτη που θα τα συνδυάζει όλα στον χώρο του κέντρου της. Κάποιον που θα είναι νεαρός σε ηλικία και θα μπορεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο άμεσο μέλλον. Έναν παίκτη που να τρέχει, να ντριμπλάρει, να δημιουργεί, να σκοράρει και ενίοτε να πασάρει την κατάλληλη στιγμή.

Σαν τον Τσάβι Σίμονς. Και όπως όλα δείχνουν ο Ολλανδός μέσος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίς Γουακίνς, οι Βαυαροί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό χαφ όσον αφορά της ετήσιες χρηματικές απολαβές του. Αυτές θα ανέρχονται στα έξι εκατομμύρια τον χρόνο, αλλά υπάρχει συμφωνία ότι μπορούν να αυξηθούν ως τα 12 «χαρτιά» στο μέλλον.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα!

Η Μπάγερν Μονάχου, όμως, όπως βρήκε τρόπο να πείσει τον παίκτη πρέπει να κάνει κάτι ανάλογο και με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μιας και οι Γάλλοι είναι εκείνοι που έχουν την τελευταία κουβέντα όσον αφορά το μέλλον του. Σύμφωνα με τον Γουακίνς ο Σίμονς έχει μιλήσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας και τους έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από τις τάξεις τους, μιας και η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα που επιθυμεί όσο τίποτα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

Μένει να δούμε αν οι άνθρωποι της Παρί θα συμφωνήσουν αρχικά μαζί του και στη συνέχει αν θα δώσουν τα χέρια με τους Γερμανούς.

H Μπάγερν Μονάχου ξέρει τι κάνει!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ποτέ δεν είχε σε εκτίμηση τον Τσάβι Σίμονς. Μέχρι που τον έδωσε αρχικά στην Αϊντχόφεν και φέτος στη Λειψία. Εκείνος από την ώρα και τη στιγμή που βρήκε χώρο και χρόνο για να κάνει τα… δικά του έγινε ένας από τους καλύτερους στη θέση του.

Γι’ αυτό τον λόγο και η αξία του έχει ανέβει απότομα. Η Μπάγερν Μονάχου δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο και έτσι κινήθηκε για την αγορά του, μιας και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει με την Ολλανδία και πάει ακόμα πιο ψηλά μαζί της στο Euro 2024, τότε να κοστίζει ακόμη περισσότερα χρήματα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version