Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο σε δύο παίκτες της και αξιώνει 200 εκατ. ευρώ
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο σε δύο παίκτες της και αξιώνει 200 εκατ. ευρώ

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μείνει άλλο με άδεια ταμεία!

02.07.2024 | 13:30

Πως θα κάνει μεταγραφές η Μπαρτσελόνα; Μόνο αν προχωρήσει σε γενναίες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το υπάρχον ρόστερ. Δηλαδή να περάσει σε αποδεσμεύσεις αλλά πολύ περισσότερο, σε πωλήσεις. Η διοίκηση Λαπόρτα αναζητά τρόπο να ελαφρύνει το χρέος του καταλανικού συλλόγου και παράλληλα να δημιουργήσει τις συνθήκες προκειμένου ο Χάνσι Φλικ να έχει στα χέρια του ένα πλήρες σύνολο γεμάτο ταλέντο και προσωπικότητες, ικανό να διεκδικήσει κορυφές και τίτλους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για να το πετύχει αυτό πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις που ιδανικά και ο ίδιος δεν θα ήθελε! Το ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT αναφέρει πως ο Χάνσι Φλικ με τη σειρά του έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τις παρακάτω ενέργειες. Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο σε δύο ποδοσφαιριστές της που πέρυσι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν θέση στο βασικό σχήμα. Πρόκειται για τους Ρόναλντ Αραούχο και Ραφίνια.

Διάβασε επίσης: Μόνο μια ομάδα υπάρχει στο μυαλό του υπερταλαντούχου Νίκο Γουίλιαμς!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να γεμίσει τα ταμεία της με την πώληση των Αραούχο – Ραφίνια

Η SPORT αποκαλύπτει τον στόχο της Μπαρτσελόνα από αυτές τις δύο πωλήσεις. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να εισπράξουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ από τα δικαιώματα των Ραφίνια και Αραούχο. Θα διαπραγματευτούν σκληρά και τις δύο περιπτώσεις περιμένοντας πως ομάδες από την Premier League και τη Saudi Pro League θα υπερβούν στο οικονομικό και θα γεμίσουν τα άδεια ταμεία της καταλανικής ομάδας.

Για την ώρα πάντως και οι δύο παίκτες απασχολούν την αγορά όμως καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση. Ο Αραούχο «φλερτάρει» με συλλόγους της Premier League και την Μπάγερν Μονάχου που δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για εκείνον. Ο Ραφίνια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version