Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Παρί θέλει να κάνει χαλάστρα στη Γιουνάιτεντ με Ντε Λιχτ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί θέλει να κάνει χαλάστρα στη Γιουνάιτεντ με Ντε Λιχτ!

Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει για... μπάσιμο της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά μετον Ματάις Ντε Λιχτ!

02.07.2024 | 20:49

Στα 24 του χρόνια, ο Ματάις Ντε Λιχτ βρίσκεται κοντά σε νέα μεταγραφή. Μετά τα 85 εκατομμύρια που έδωσε η Γιουβέντους στον Άγιαξ το 2019 και τα 65.000.000€ της Μπάγερν Μονάχου το 2022, ο Ολλανδός διεθνής στόπερ θεωρείται φευγάτος από το Μόναχο. Για την ώρα είναι παρών στο Euro 2024 με τους «Οράνιε» που απέκλεισαν σήμερα τη Ρουμανία στους «16».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντε Λιχτ από πλευράς του έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το καλοκαίρι του 2027. Σε τρία χρόνια με άλλα λόγια. Στη σεζόν που μας πέρασε, είχε 30 συμμετοχές, δυο γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ο Ολλανδός διεθνής στόπερ. Με νέο προπονητή πια η Μπάγερν, τον Βενσάν Κομπανί, ο Ντε Λιχτ ίσως να μην βρει φανέλα βασικού.

Γι’ αυτό τον λόγο, έχει τσεκάρει την περίπτωσή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία «καίγεται» για κεντρικό αμυντικό και όχι έναν θα λέγαμε. Έχει κάνει κρούση στους Γερμανούς για τον Ντε Λιχτ, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα πριν από λίγη ώρα, για την περίπτωσή του κινείται και η Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Μαρκίνιος π.χ. δεν θα παίζει για πάντα, συνεπώς και οι πρωταθλητές Γαλλίας θα μπορούσαμε να πούμε πως ψάχνονται για στόπερ. Μένει να δούμε κάτι πιο επίσημο στην περίπτωσή του και να σημειώσουμε πως η τιμή του ανέρχεται στα 65 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version