Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ηγετικό μήνυμα από Παλίνια: «Είμαστε μία ομάδα… Σήμερα ο Κριστιάνο, αύριο κάποιος άλλος»
EURO 2024

Ηγετικό μήνυμα από Παλίνια: «Είμαστε μία ομάδα… Σήμερα ο Κριστιάνο, αύριο κάποιος άλλος»

Ο Ζοάο Παλίνια μίλησε για την πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Σλοβενίας και το χαμένο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

02.07.2024 | 16:21

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ούτε στο ματς με τη Σλοβενία κατάφερε να σκοράρει. Δεν μπόρεσε να σημειώσει εκείνο το γκολ που θα τον κάνει να γράψει ιστορία. Ο Πορτογάλος στράικερ έδειξε σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις πόσο πολύ το ήθελε και το είχε στο μυαλό του. Όμως, ο Γιαν Όμπλακ δεν νοιάστηκε.

Ο έμπειρος κίπερ βγήκε νικητής στην κόντρα του με τον 39χρονο σούπερ σταρ στα έντεκα μέτρα κατά τη διάρκεια της παράστασης. Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο πήρε την εκδίκησή του στη «ρώσικη ρουλέτα» όταν νίκησε τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα δυνατό σουτ στην αριστερή του γωνία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τα κλάματα!

Ο Ζοάο Παλίνια γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για το σύνολο να είναι ο ηγέτης του καλά και να πατάει σταθερά στα πόδια του. Ωστόσο, οι βάσεις της εθνικής Πορτογαλίας είναι τόσο καλές και τόσο δυνατές, όπου οι Ίβηρες μπορούν να βάλουν… πλάτη είτε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε σε όποιον άλλον παίκτη περάσει μία δύσκολη στιγμή σαν τον 39χρονο σούπερ σταρ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Παλίνια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην εθνική Πορτογαλίας:

«Σε ακόμη ένα παιχνίδι δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε σαν ομάδα. Πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Ο Κριστιάνο ήταν αυτός που έχασε ένα πέναλτι. Απόψε ήταν αυτός. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος. Η αντίδραση της ομάδας θα ήταν η ίδια σε κάθε περίπτωση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Κάτι που κρατάμε από το παιχνίδι με τη Σλοβενία είναι ότι νικήσαμε και στο τέλος ήμασταν εμείς αυτοί που περάσαμε στην επόμενη φάση. Είμαι σίγουρος ότι αν και εφόσον του εμφανιστεί του Κριστιάνο μία ευκαιρία τότε θα μπορέσει πολύ εύκολα να σκοράρει στο επόμενο ματς. Οπότε για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και περάσαμε στα προημιτελικά του Euro 2024», τα λόγια του.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version