Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρέσπο σε Λουκάκου: «Σε αυτήν την ομάδα της Serie A… θα τρελάνεις κόσμο»
Μίλαν

Κρέσπο σε Λουκάκου: «Σε αυτήν την ομάδα της Serie A… θα τρελάνεις κόσμο»

Ο Κρέσπο θεωρεί πως ο Ρομέλου Λουκάκου πρέπει να επιστρέψει στο... Μιλάνο!

02.07.2024 | 18:54

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε από τη Ρόμα και επέστρεψε στο Λονδίνο και στην Τσέλσι. Ο ίδιος όμως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα των Λονδρέζων.

Έτσι οι Άγγλοι προσπαθούν να προχωρήσουν στην πώληση του και υπάρχουν ήδη πολλές προτάσεις για τον Βέλγο σταρ, που έκανε ένα μέτριο EURO.

Πάντως ένας πρώην σταρ που διέπρεψε στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ο Κρέσπο, έδωσε την δικιά του συμβουλή στον Λουκάκου, τονίζοντας πως το καλύτερο για την καριέρα του θα ήταν να πάρει μεταγραφή στην Μίλαν, ενώ θεωρεί πως ο Βέλγος ταιριάζει 100% στο αγωνιστικό πλάνο των «ροσονέρι»!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Ζίρκζι είναι ένας παίκτης για το μέλλον, ενώ ο Λουκάκου φαίνεται πιο κατάλληλος για να αλλάξει άμεσα την κατάσταση», είπε ο Κρέσπο..

«Ο Λουκάκου είναι πιο «παλιός», όχι με αρνητικό τρόπο,και είναι περισσότερο τσαμπουκάς. Είναι επίσης τρομερός στην αντεπίθεση και θέλει να παίρνει την μπάλα για να παρακινήσει όλη την ομάδα προς την επίθεση. Το θέμα είναι ότι η Μίλαν χρειάζεται γκολ άμεσα και οι οπαδοί στο Σαν Σίρο δεν έχουν χρόνο να περιμένουν», συνέχισε…

«Ο Ζιρκζί είχε μια καλή σεζόν στη Μπολόνια με 11 γκολ, ενώ ο Λουκάκου δεν ήταν τόσο δυνατός στη Ρόμα, αλλά αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, τότε εγγυάται γκολ. . Η Μπολόνια δεν είναι Μίλαν. Ο Λουκάκου είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό το στάδιο.

«Αν οι εξτρέμ είναι ο Κρίστιαν Πούλισιτς και ο Ραφαέλ Λεάο, τότε ο Λουκάκου είναι τέλειος για να κάνει γκολ τις σέντρες τους. Ίσως ο Βέλγος να ταιριάζει καλύτερα στο τρόπο που θα αγωνίζεται η Μίλαν του Φονσέκα. Σαν συμπέρασμα, νομίζω ότι για τη σημερινή Μίλαν, ίσως ο Λουκάκου είναι πιο κατάλληλος από τον Ζίρκζι», σημείωσε ο Κρέσπο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version