ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έτοιμος για Σαουδική Αραβία ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι!
Κέρδισε τους πάντες η Ρεάλ Μαδρίτης – Δικός της ο Λένι Γιόρο
Κρόος: ««Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»
Η Λίβερπουλ έρχεται να κάνει θρύψαλα τα όνειρα της Μπαρτσελόνα!
Η άμυνα που θα έχει του χρόνου η Άρσεναλ τρομάζει την Ευρώπη! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης: «Τσίφτης» ο Πέρεθ με διπλή ανανέωση στο τεχνικό τιμ!
Προκαλεί θλίψη η εικόνα του Μπαλοτέλι: Έγινε χάλια από τα ποτά! (vid)
Hats off στον Γιαμάλ από Μουσιάλα «Εγώ στα 16 μου…»
Θέμα χρόνου η πρώτη μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου!
Οριστικό: Επιστρέφει Ιταλία ο Ζανιόλο για την Κυπελλούχο Ευρώπης!
Θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου για την Ισπανία: «Θυμίζει ομάδα… ερασιτεχνικού»
Αποκτά νόημα το… ξενύχτι για Copa America – ΧΩΡΙΣ παράταση ως τον τελικό!
Ο Πέδρι ονειρεύεται τον απόλυτο συμπαίκτη (και) στην Μπαρτσελόνα!
Αγκαλιά με τον Καλαφιόρι η Άρσεναλ: Έδωσαν ήδη τα χέρια!
Ο «κέρβερος» της Γεωργίας δεν σκέφτεται καν την Μπάγερν για έναν και μόνο λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2024

Κριστιάνο: «Ακόμη και οι δυνατοί λυγίζουν – Δεν κρύφτηκα ποτέ από την ευθύνη»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έζησε όλα μέσα σε ένα βράδυ! Από τη λύπη και το κλάμα στο χαμένο πέναλτι, στη χαρά της πρόκρισης της Πορτογαλίας.

Κριστιάνο: «Ακόμη και οι δυνατοί λυγίζουν – Δεν κρύφτηκα ποτέ από την ευθύνη»

Το χθεσινό ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ για τον Κριστιάνο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραλίγο να γίνει ο μοιραίος για τη χώρα του. Όλες οι προσπάθειες να σκοράρει στην κανονική διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Σλοβενία έπεσαν στο κενό. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για καλή του τύχη όμως τόσο ο Κριστιάνο όσο και οι συμπαίκτες του είδαν τον μαγικό Ντιόγκο Κόστα να κάνει όλη τη δουλειά στη διαδικασία των πέναλτι. Να αποκρούει μια προς μία τις εκτελέσεις των Σλοβένων και ουσιαστικά αυτός να χαρίζει την πρόκριση στην Πορτογαλία. Ο Κριστιανο λύγισε, έβαλε τα κλάματα για το χαμένο του πέναλτι στην παράταση. Πήρε όμως την ευθύνη και εκτέλεσε πρώτος στη «ρώσικη ρουλέτα» και ευστόχησε ξορκίζοντας το κακό.

Διάβασε επίσης: «Λύγισε» ο Κριστιάνο: Έβαλε τα κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι! (pics/vid)

 


Κριστιάνο: «Πρώτα λύπη, μετά χαρά… είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα»

Τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά στο τέλος ήταν πολύ έντονα. «Ακόμη και οι πιο δυνατοί άνθρωποι λυγίζουν… Ήμουν πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος, γιατί η ομάδα με χρειαζόταν. Συγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω, θα τα πούμε αργότερα», είπε αρχικά μπροστά στις κάμερες φανερά συγκινημένος ο CR7. «Είναι το τελευταίο μου Euro, αλλά δεν φορτίστηκα συναισθηματικά από αυτό. Στενοχωρήθηκα για τους φιλάθλους μας. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ για αυτή τη φανέλα, είτε σκοράρω είτε όχι. Και θα συνεχίσω να το κάνω», πρόσθεσε.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρώτα λύπη, μετά χαρά… είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα. Θα μπορούσα να δώσω προβάδισμα στην ομάδα μας, αλλά δεν τα κατάφερα. Ο Όμπλακ έκανε μια σπουδαία επέμβαση. Όλη τη χρονιά δεν έχασα ούτε ένα πέναλτι και συνέβη τώρα που το είχα ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι περάσαμε. Η ομάδα μας το άξιζε. Η Σλοβενία πέρασε σχεδόν όλο το ματς αμυνόμενη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στον Ντιόγκο Κόστα που έκανε τρεις φανταστικές επεμβάσεις στα πέναλτι», συνέχισε ο Πορτογάλος σταρ.

Όσο για την απόφασή του να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της ομάδας του; «Έχασα το πέναλτι, αλλά ήθελα να είμαι πρώτος στη διαδικασία που ακολούθησε μετά την παράταση. Πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη. Ποτέ δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις. Ποτέ δεν κρύβομαι από τις ευθύνες. Μερικές φορές βγαίνει σε καλό, άλλες όχι, αλλά το να τα παρατάς και να αποφεύγεις να αναλάβεις την ευθύνη είναι κάτι που δεν θα ακούσετε ποτέ από μένα». Τέλος, αναφορικά με τον προημιτελικό απέναντι στην Γαλλία είπε: «Θα είναι ένας πολύ δύσκολος προημιτελικός, αλλά θα πάμε για… πόλεμο».







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ