Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τη Ρεάλ… δεν μπλέκεις – Κλείνει στόματα και αγοράζει τον στόπερ της επόμενης 10ετίας!
Ρεάλ Μαδρίτης

Με τη Ρεάλ… δεν μπλέκεις – Κλείνει στόματα και αγοράζει τον στόπερ της επόμενης 10ετίας!

Η Ρεάλ Μαδρίτης... δεν μπορεί να περιμένει και ξεκίνησε τις συζητήσεις για την απόκτηση του Γιόρο!

02.07.2024 | 18:22

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει… χαμό με την μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπέ, όμως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει στον Γάλλο για τους Μαδριλένους. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να φέρει έναν στόπερ στο Μπερναμπέου και όνομα που παίζει εδώ και μήνες δυνατά για τον σύλλογο είναι αυτό του Λένι Γιόρο.

Ο νεαρός σταρ της Λιλ έκανε φοβερή χρονιά με την Λιλ και… έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του. Ρεάλ και Παρί είναι οι δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσαν στάση αναμονής, καθώς το συμβόλαιο του Γιόρο με την Λιλ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και οι “μερένχες” ήταν σε… πειρασμό με το να περιμένουν λίγους μήνες προκειμένου να τον πάρουν τσάμπα!

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Ρεάλ ξεκίνησε και επίσημα τις συζητήσεις με την Λιλ για την απόκτηση του Γιόρο!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ρεάλ δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες καθώς σε περίπτωση που περιμένει τότε.. θα δυσκολέψουν τα πράγματα, καθώς θα μπουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Γάλλου ακόμα περισσότερες ομάδες.

Για αυτόν τον λόγο μπήκε άμεσα σε συζητήσεις με την Λιλ και θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα απόκτησης του. Το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα, με τους Γάλλους να ζητούν 40-50 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο στόπερ.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας οδεύει για μια ακόμα σπουδαία κίνηση.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version