Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο μια ομάδα υπάρχει στο μυαλό του υπερταλαντούχου Νίκο Γουίλιαμς!
Μπαρτσελόνα

Μόνο μια ομάδα υπάρχει στο μυαλό του υπερταλαντούχου Νίκο Γουίλιαμς!

Πολλές οι ομάδες που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επίσημη κρούση στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Νίκο Γουίλιαμς.

02.07.2024 | 11:18

To όνομα των τελευταίων ημερών! Ο Νίκο Γουίλιαμς έχει καταφέρει – με το σπαθί του – να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στο EURO2024, στα γήπεδα της Γερμανίας έχουν εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης. Ο ποδοσφαιριστής που απειλεί με το ταλέντο του την οικοδέσποινα Γερμανία με αποκλεισμό στη φάση των «8». Εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωπες προσεχώς οι δύο χώρες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όσοι τον παρακολουθούσαν τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ήξεραν καλά τις δυνατότητές του. Τώρα βέβαια ο ίδιος έχει εξελίξει κι άλλο το ταλέντο του. Με τις εμφανίσεις του «φωνάζει» πως το Σαν Μαμές είναι πλέον μικρό για να καλύψει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα. Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να βρεθεί σε ομάδα πρώτης γραμμής της Ευρώπης. Σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και βρίσκεται κάθε χρόνο στο Champions League.

Διάβασε επίσης: Μεταμορφώνεται η Γιουβέντους – Άλλος ένας παιχταράς μετά τον Ντάγκλας Λουίζ

Τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν συνεχώς το όνομα του Νίκο Γουίλιαμς και το συνδέουν με ομάδες από το… πάνω ράφι όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Άρσεναλ και πολλές ακόμη. Στη Βαρκελώνη, Mundo Deportivo και SPORT ισχυρίζονται πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη στο μυαλό του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θέλει να παραμείνει στα πάτρια εδάφη και απορρίπτει τις ομάδες της Premier League περιμένοντας καρτερικά πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ φαίνεται πως έχει… ψηθεί με την ιδέα να παίζει τόσο στην Ισπανία όσο και στην Μπαρτσελόνα μαζί με τον κολλητό του, Λαμίν Γιαμάλ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version